• Domov
  • Umývanie Áut A Údržba
  • Auto Okno Sledovať Silikónové Mazivo, Gumové Pásy Mazací Sprej 100ml Auto Okno Šumu Redukcia Mazivo Pre Ochranu A

Auto Okno Sledovať Silikónové Mazivo, Gumové Pásy Mazací Sprej 100ml Auto Okno Šumu Redukcia Mazivo Pre Ochranu A

€3.05 €2.13
Na sklade

  • Položka Hmotnosť - 110g
  • Položka Objem - Okno mazanie
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Auto Okno Mazivo

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Tento silikónové mazivo pre systém windows môže znížiť trenie medzi pásky a skla, takže vaše windows otvorte a zatvorte hladko.To môže byť tiež použitý pre všetky dvere mazanie, vedenie im z pískanie alebo lepenie.Je vhodný pre všetkých, gumové pásy na aute, ktoré ich chránia pred krakovania.Má viaceré účely a je ľahko ovládateľný.Stačí nastriekať na povrch a užite si výsledky.

Špecifikácia:

Meno: Auto Okno Mazivo

Skladovateľnosť: tri roky

Čistý obsah: 100 ml

Výhody: eliminácia Hluku, vysokú účinnosť mazanie, anti-aging gumené pásy, dlhotrvajúcu ochranu.

Balenie Zoznam:

Auto Okno Mazivo *1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vhodné pre Auto Window: Toto auto okno mazivo môže znížiť trenie medzi pásky a skla, čím sa okno výťah hladko a ticho.Je vhodné pre akékoľvek auto okna a môže zlepšiť plynulosť a odolnosť okna mechanizmus.

2.Široký Rozsah použitia: Toto auto okno mazivo je tiež užitočné pre strešné okno vodiace koľajnice a okno zamknúť koľajnice.Okrem toho môže byť použitý pre mazanie zásuviek a dverí.To je flexibilné a výkonné mazivo, ktoré môžu znížiť hluk a trenie.

3.Veľkú Odolnosť: Auto Okno Mazivo obsahuje bezpečné prísady a tvorí ochranný film, účinne zabraňujú popraskaniu, pri zachovaní gumené pásy a predlžuje životnosť.Je vhodné pre všetky gumené pásy vo vozidle.

4.Všestranné Použitie: Toto auto okno mazivo má nízku volatilitu a dobré mazacie, ktoré môžu znížiť trenie okno gumené pásy a dosiahnuť efekt eliminuje zaseknutá a abnormálne hluk.Je to viacúčelový a účinné mazivo, ktoré môžu zlepšiť vaše auto výkonu.

5.Pripravené na Použitie: Toto auto okno maziva zabezpečuje dlhotrvajúcu ochranu pre vaše gumové pásy, zastavenie hluku a praskaniu.Stačí nastriekať na gumené pásy a vychutnajte si vysoké účinnosti mazanie.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *