Chladnejšie Taška Pre Prácu Bočné Sieťované Vrecká Dizajn Dospelých Lunch Box Opakovane Izolované Školy Cestovné Piknik Tote Taška S Rukoväť Ženy

€14.50 €6.24
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Polyester

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Jednoducho utrieť vlhkou handričkou a vychutnať si jeho veľkú kapacitu.S jeho jednoduché prenášanie dizajn, môžete si ho vziať kdekoľvek!

Produkt materiál: Oxford handričkou

Veľkosť produktu: 21.5 × 10e.5x25.5 cm/8.46x4.13x10.04 palcov

Hmotnosť výrobku: o 160g

Zoznam Produktov:

izolované obed taška*1pcs

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Termálne Core Tech: Vychutnajte si vaše obľúbené jedlá na perfektnú teplotu, kedykoľvek a kdekoľvek s týmto izolované obed taška.Jeho špičková tepelná core technológia uchováva vaše jedlo teplé alebo chladné hodín.

2.Nepremokavé Obhajoby: S jeho silné nepremokavá vrstva, tento izolované obed taška poskytuje maximálnu ochranu proti únikom a úniky.Nie strach z vody funkcia uľahčuje čistenie a zároveň zabezpečiť jedlo zostane čerstvé a suché.

3.Odolné Oxford handričkou: Featuring trvanlivé Oxford látky, tento izolované obed taška ponúka dostatok úložného priestoru pre vaše stravovanie a občerstvenie.Je to postavené na posledný, a tiež ľahko čistiteľné s jeho nečistotami-odolné vlastnosti, ktoré je možné utierať vlhkou handričkou.

4.Priestranné Riešenie: veľká kapacita interiéru poskytuje dostatok priestoru na uloženie desiatu, občerstvenie, nápoje a ďalšie zaistenie optimálnej organizácie a sviežosť.

5.Pohodlné nosenie rukoväť: Ľahko vziať tento izolované obed taška s vami, nech ste kdekoľvek, a to vďaka svojej výhodnej rukoväť pre ľahkú prenosnosť.Vhodné pre práce, školy, cestovné, alebo pobyt v prírode, je to ideálny spôsob, ako vykonávať svoje jedlo komfortne a pohodlne.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *