• Domov
  • Okrasné & Čistenie & Ochrany
  • Motocykel Klobúk Nálepky Zlo Úsmev Veľké Ústa Auto Dekoratívne Odtlačkový Motocykel Biker Reflexné Odtlačkový Nálepky DIY Nálepky

Motocykel Klobúk Nálepky Zlo Úsmev Veľké Ústa Auto Dekoratívne Odtlačkový Motocykel Biker Reflexné Odtlačkový Nálepky DIY Nálepky

€4.51 €2.26
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Zdobiť vaše prilieb s našimi nepremokavé a sunproof obtlačky!Tieto zaujímavé a kreatívne návrhy sú ideálne pre blízkych, známych, susedov, priateľov, kolegov, alebo ktokoľvek!Sú ľahko odlepujú a môže tiež zdobiť skateboardy, batožiny, zrkadlá, počítače, autá a bicykle.

Funkcie:

Názov: Zlé zuby prilby nálepky

Materiál: PET

Hmotnosť: Malé 4g, Veľké 8g

Rozhodné miesto: telo, dvere, spálňa a akýkoľvek iný hladký povrch

Vhodný pre akýkoľvek pevný a hladký povrch, vrátane papiera, skla, dreva, kovu.

Rozmery Produktu:

Jazyk 15 cm*5.1 cm/5.91*2.01 cm, 20 cm*6,9 cm/7.87*2.72 palcov

Zuby: 15 cm*7.8 cm/5.91*3.07 cm, 20 cm*10.4 cm/7.87*4.09 palcov

Inštalácia:

1. Prosím potvrďte pozíciu, byť vložený pred vložením.

2. Zmyť prach alebo nečistoty na cieľové miesto s vodou, potom čakať na to, aby suché.

3. Peel off ochranný film z zadok, a potom prilepiť.

4. Stlačte na niekoľko minút, aby sa odstránili vzduchové bubliny pre lepšiu priľnavosť.

Zoznam:

1 x prilieb nálepky

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vysoko kvalitné vodeodolné nálepky: Hrajú kvalitného PVC materiálu, tieto nálepky sú odolné proti poškriabaniu a opotrebovaniu, zabezpečuje dlhotrvajúce a živé farby aj v náročnom vonkajšom prostredí.

2.Insteresting a kreatívne: Pridať dotyk osobnosti do vašej prilby s náš funny-tvarované nálepky predstavovať veľké ústa a zlým úsmevom.Tieto ľahko aplikovať a odstrániť DIY fun nálepky ponúka zaujímavé a kreatívne twist na vaše prilby, sanita, čo je viac zábavy a jedinečné!

3.Úžasný darček: Aby svojich blízkych, známych, susedov, priateľov, kolega alebo komukoľvek cítiť zvláštne s našimi prilieb nálepky.Prispôsobiť svoj štýl s ľahkosťou, a nechať stáť na ceste.

4.Ľahko odlepujú: pripravte sa na upgrade vašej prilby štýl s našimi prilieb nálepky, ktoré sú ľahko aplikovať a odstrániť!Môžete ich použiť priamo na hladké povrchy bez zanechania akýchkoľvek známok, a s jednoduchým lúpať zadok, môžete sa prepnúť do vášho štýlu kedykoľvek.

5.Široké použitie: Tieto prilieb nálepky môžete ozdobiť skateboardy, batožiny, zrkadlá, počítače, autá, bicykle a ďalšie.Sú ľahko aplikovať a odstrániť, a prichádzajú v rôznych vzorov a farieb, aby vyhovovali vašim preferenciám.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *