• Domov
  • Nálepky
  • Vtopek 2Din QLED 4G Android 11 autorádia Multimediálny Prehrávač Videa Na Renault Megane 3 2008-2014 GPS Navigácie Vedúci Jednotky Carplay

Vtopek 2Din QLED 4G Android 11 autorádia Multimediálny Prehrávač Videa Na Renault Megane 3 2008-2014 GPS Navigácie Vedúci Jednotky Carplay

€194.05 €77.22
Na sklade

  • Max Externej Pamäte - 256G
  • Špeciálne Funkcie - Vstavaný GPS, Mobilný Telefón, MP3 Prehrávače
  • Megane-Rok - 2007, 2008, 2009, 2010
  • Din - Double Din
  • Pamäť RAM - 8G/6 G/4G/2G/1G
  • Zabudovanú Obrazovku - Áno
  • Názov Značky - Vtopek
  • Rozlíšenie - 1280*720/1024*600
  • ROM - 256G
  • Moc Von - 4*50W
  • Veľkosť Displeja - 9"
  • Renault Model - Megane
  • Rozhranie - USB
  • Pre Vozidla Značky/Modelu - Renault
  • Jazyk OSD - Čínske (Zjednodušené), Čínština (Tradičná), Arabský, Írska, Bieloruský, Poľský, PERZSKÝ, Boolean text (holandský Južná Afrika), Nemecký, Ruský, Francúzsky, Filipínsky, Fínska, Kórejský, Holandský, Česká, latinská, Lotyšský, Rumunský, Malajský, Macedónska, Portugalský, Japonský, Švédske, Srbčina, Slovenskej, Slovinský, Thajský, Turecká, Ukrajinská, Hebrejské, Grécky, Španielska Basque, Španielčina, Maďarský, TALIANSKY, Jidiš, Hindčina, Urdu, India, Angličtina, Vietnamčina
  • Napätie - 12V
  • TF/Micro SD Slot - 2
  • Digital Media Format - Mp3, MP4, WMA, JPEG
  • Položka Hmotnosť - 1.7
  • Druh Materiálu - Metial+Plastov
  • Operačný Systém - Android 11
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Je dotykový displej - Áno
  • Položka Veľkosť - 24 cm*20cm*12 cm

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Prosím, Rešpektovať!

Existujú dva druhy napájania konektory pre Megane3, a urobili sme všetky zátky na jeden kábel.Prečítajte si naše pokyny.

1.Konektor je zásuvky napájania z Pôsobeniu.

2.Konektor B je výkon pätica Megane 3.

3.Konektor C musí byť vložená do MÔŽE portu navigačného hosť.

4.Konektor D musí byť pripojený na konektor pôvodnú obrazovku.

(Po pripojení pôvodné zástrčku, nie je tam miesto v stredovej konzoly, kde malý displej môže byť vložená)

5.Konektor E musí byť vložená do pôvodného obrazovke, a potom dať pôvodné obrazovke v aute, úložný box, aby bolo pokračovať v práci.

6.Konektor F nie je potrebné pripojiť v akejkoľvek elektrickej zásuvky, nechajte ho otvorený.

7.Konektor G pripojte napájací kábel pripojte k zadnej strane nové rádio.

Dôležité Pripomienky

Ak má vaše auto multimediálne ovládacie tlačidlo pod radiacej páky, prosím, nenechajte si ju kúpiť.Táto konfigurácia je najvyššia v automobilovom priemysle, a to nemôže byť podporované ešte.

Vyššia verzia pre Android, väčšia pamäť; viac funkcií, to bude mať, tým viac stabilný systém bude.

Nákup FAQ:

Produkt podporuje volantu ovládacie tlačidlá

podporuje originálne auto kamery (CANBUS povinné)

podporuje non-originál kamery (podporuje viaceré fázy mechanizmov)

podporuje originálne auto funkcií, ako je klimatizácia nastavenia (CANBUS vyžaduje, viac originálne auto funkcie sa vzťahujú na pôvodnú auto)

Je vhodný pre váš automobil?

1. Začiarknite príslušné model a rok výrobku, a automobilový

2. Porovnať polohu inštalácie výrobku s autom, že treba inovovať

3. Skontrolujte, či výrobok je napájací kábel rozhrania je vhodný pre váš automobil (poznámka: nie všetky rozhrania z pôvodného vozňa musia byť pripojené)

4. Ak stále nemôžete súdiť, pošlite nám, prosím, originál autorádio miesto inštalácie (pohľad spredu) obrázok a pôvodnej rozhlasovej späť rozhranie obrázok k nám

Podporuje zrkadlenie pripojenie Android a IOS mobilné telefóny, displej mobilného telefónu, ktorý sa zobrazuje na obrazovke rádio, jazdí viac pohodlné a inteligentné.

T10-A/T10-B/T10-C/T10-D/T10-E podporuje vstavanej bezdrôtovej Carplay a káblové Android Auto (T8 len podporuje káblové Carplay a káblové Android Auto).

O Carplay a Android Auto: Užívatelia, ktorí používajú Carplay a Android auto môžete pripojiť k súprave do systému cez dátový kábel (mobilné verzie môžu byť priamo pripojené cez Bluetooth alebo WiFi), realizovať funkcie, ako je navigácia, telefonovanie, posielanie a prijímanie správ, a počúvanie hudby.

V porovnaní s pôvodným auto, je displej väčší, farby sú živšie, a podporuje prezeranie z viacerých uhlov.

Nový rám je vyrobený podľa pôvodných auta, ktorý dokonale zapadá s autom a je ľahko nainštalovať.

Žiadosť o podporu rozdelenej obrazovky, aby vaše používanie handier, podpora viac najnovšie aplikácie.

Najnovšie technológie, pomocou moderných Android navigačné riešenie, podporuje viac vlastné nastavenia a otvára ďalšie možnosti pre používateľov.

Podporuje takmer všetky aplikácie mapy.Pred odoslaním vašich obľúbených produktov, budeme nainštalovať najnovšiu offline mapu svojej krajiny pre vás, a na mape sa byť aktualizovaný v pravidelných intervaloch.Samozrejme, môžete tiež použiť on-line mapy.

Všetky rádiové modely podporujú volante ovládanie pôvodného auta.(Tento model vyžaduje, steeringwheel kontroly vzdelávania)

Podpora split screen zobrazenie akýchkoľvek 2 aplikácie, kombinuje sa.

Podpora video a DVR applicationOf Plávajúce Okno, prispôsobiť polohu zobrazenia a aby váš zážitok z jazdy plné studené farby.

Splnenie používateľov vyšší výkon car audio zlepšenie

Zároveň priestorového zvuku, môžete nastaviť, čo vám umožní ponoriť sa do krásnej hudby.

T10-A/T10-B/T10-C/T10-D/ T10-E, Podpora viacerých 4G+WIFI Siete pásma

Najnovšie T10-A/T10-B/T10-C/T10-D/ T10-E verziu andriod 11.0 8 jadro systému, podporuje 2 GB RAM + 32 GB ,4 gb RAM + 32 GB ,6GB RAM + 128 GB ROM,8 GB RAM + 128 GB ROM

Podporuje zadnej strane displeja.Keď auto je v obrátenom režime rádio sa okamžite prepnúť na obrazovke v zadnej časti auta na zaistenie vašej bezpečnosti jazdy.

Podporuje pripojenie k ADAS DVR.ADAS DVR má viacero vstavaných pomocné jazdy technológií, vkladanie kvalitné TF pamäťovej karte na záznam každom okamihu vašej jazdy.

Viac a viac národný automobilový výrobné štandardy vyžadujú, aby sa vozidlá musia byť vybavené tlaku v pneumatikách poplašné zariadenie.Význam tlaku v pneumatikách poplašné zariadenie môže byť videný.Kliknite na obrázok nižšie kúpiť tlaku v pneumatikách poplašné zariadenia, pripojte rádio a spätnú väzbu vaše pneumatiky stav v reálnom čase.

O doručenie:

Po odoslaní objednávky, sa musíme pripojiť produkt power test, potom načítať zadarmo mapu, testovanie výkonu, a potom použiť multi-vrstvou proti kolízii box a bublina šok taška cieľom zabezpečiť, že výrobok je bezpečne doručené do vašej ruky.Dodanie trvá 1-3 pracovných dní po nákupe, prosím, buďte trpezliví.

Asi po predaji:

Ak nie je problém po prevzatí tovaru, prosím, dajte nám šancu, aby vám slúžili.Prosím neotvárajte sporu.Spory sa riešili na platformu, a platforma zákazník servisný personál je možné pochopiť všetky detaily výrobku, najmä technické problémy.Máme profesionálny zákaznícky servis a technický personál, všetky majú bohaté skúsenosti v spracovaní produktu, a bude lepšie vyriešiť váš problém.

FAQ:

1.Prečo nie je možné zapnúť autorádia ?

1.1 Prosím, skontrolujte Napätie autorádia : 12V

1.2 Ak sa vám tento test autorádio,môžete kombinovať červené a žlté drôty a pripojiť ich na pozitívnu stranu zdroja.Black line sa negatívne napájania.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *