• Domov
  • Zadné Okno
  • Dátový Kábel ForBWM Kódovanie Ethernet Rozhranie Auto Diagnostický Kábel Tienenie Rušenie ForBMW F-série ENET Údaje Nástroj

Dátový Kábel ForBWM Kódovanie Ethernet Rozhranie Auto Diagnostický Kábel Tienenie Rušenie ForBMW F-série ENET Údaje Nástroj

€17.01 €8.51
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - Ai AUTO ZÁBAVA

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Popis:

1. Na Ethernet prijíma svetových super six-drôt výrobné linky, tienenie rušenie signálu prenos signálu, skutočný čistý medeného drôtu, a zelená izolácie, rôznymi inými linkami.

2. Na Ethernet je jedno-series programovací modul alebo modul s enet dátových liniek.

Špecifikácie:

Názov Produktu: Na Ethernet

Volvo V50.2 Heslo: sqnd $cxl pin: 2670

Volvo V50.3 Extrakt Heslo: e *g@rqva pin: 2670

Zoznam Produktov:

1* Ak Ethernet

Poznámky:

Prosím, aby 0,5 cm/0.20 v chyby z dôvodu ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky, dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Na Ethernet má len kábel, č.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Tienenie Rušenie] vyzýva, Aby Ethernet má výkonné funkcie, ako napríklad rušenie, tienenie, dobrý prenos signálu signálu, a zelená izolácie.

2.【Vybraného Materiálu] vyzýva použitie čistej medi, kovové film odpory a bezolovnaté spájky v 2 USB Kábel, všetky neznamená, že tento kábel môžete použiť pre nadchádzajúce roky.

3.【Vhodné Vykonávať] vyzýva 2 Ethernet je veľmi ľahké a veľmi malé a pohodlné, takže sa ľahko prenáša, a to je veľmi výhodné pre vás.

4.【Jednoduchý na Používanie] vyzýva Jednoduchá Montáž prichádza s jeho vlastné heslo a ťažby heslo, bude existovať žiadne prekážky v používaní, a to je veľmi výhodné ak chcete použiť.

5.【Široký Aplikácie] vyzýva, Pretože Enet Kábel funguje s mnohými rôznymi softvér voĺby, budete si môcť vyskúšať rôzne druhy softvéru nájsť ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *