• Domov
  • Tímové Športy
  • Futbal Cieľom Ciele Školenia Robustný Futbal Ciele Školenia Žiarivo Farebné Futbal Ciele Školenia S Popruhmi Pre Autobusy

Futbal Cieľom Ciele Školenia Robustný Futbal Ciele Školenia Žiarivo Farebné Futbal Ciele Školenia S Popruhmi Pre Autobusy

€31.38 €21.96
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Vezmite si futbal na vyššiu úroveň s týmto žiarivo farebné rohu cieľ.Vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov a sú vybavené popruhy, je ideálny pre autobusy, kluby, a sólo školenia.To tiež robí praktický darček pre všetkých futbalových nadšencov.

Špecifikácia:

Názov: Futbal Cieľom Ciele

Materiál: látkové

Veľkosť produktu: (cca.)34*50 cm/13.39*19.69 palcov

Balenie Zoznam:

4* Futbal Cieľom Ciele Školenia

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Posilnenie Technika: začlenením naša žiarivo farebné futbal cieľom ciele do vášho tréningu, môžete zdokonaliť svoje zručnosti a perfektné zábery na bránku.Oko-lov dizajn bude vás priebežne zaoberá a sústredený, ktorý vám pomôže dosiahnuť vaše ciele v oblasti.

2.Odolnosť na Jeho Najlepšie: Vyrobený z vysoko-kvalitného materiálu, tento futbal cieľ cieľ je robustný a trvanlivý, odolný voči opotrebovaniu.To môže vydržať opakované použitie a kruté poveternostné podmienky, ako zabezpečiť dlhú životnosť.

3.Jednoduché Nastavenie: Vďaka odolné popruhy, ktoré umožňujú stabilné a rýchle pripojenie do cieľa príspevok, náš futbalový cieľom ciele môžu byť jednoducho inštalujú.Stráviť menej času na inštaláciu a viac na ostrenie zacielenia zručnosti.

4.Rozsiahle Využitie: Vezmite vaše presnosť tréning na ďalšiu úroveň s týmito futbal cieľom ciele používané autobusy, kluby, a sólových hráčov.S nastaviteľným výšok a uhlov, je jednoduché ich nastaviť kdekoľvek.

5.Praktický Darček: Pozdvihnúť svoje futbalové hry s náš cieľ ciele určené pre nadšencov, športovcov a juniorov.Dajte si extra okraj honovanie zacielenia presnosť a technika.Ideálny praktický darček pre futbal milenci.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *