• Domov
  • Táborenie A Turistika
  • 4/5 M Stan Vietor Lano Tensioner Nastaviteľná Kladka S Karabínou, Vonkajší Stan Lano Vešiak Kladka Zdvíhacie Kladka Háčik

4/5 M Stan Vietor Lano Tensioner Nastaviteľná Kladka S Karabínou, Vonkajší Stan Lano Vešiak Kladka Zdvíhacie Kladka Háčik

€5.95 €4.17
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Funkcie:

1.Multifunkčné:lana môžu byť použité na upevnenie zariadenia, vybavenie, dvíhanie, zdvíhanie, camping, horolezectvo, záchranné, magnet rybolovu, poľovníctvo, kotvenie, vyväzovanie, jazda na kajaku, navijaky, inžinierskych sietí, atď.

2.Bezpečné:Naše laná a karabína sú ideálne na upevnenie a zabezpečenie nákladu.Pomocou týchto poistných udalostí upraviť lano na ľubovoľnú dĺžku pomôcť zámok lano a zabráni pošmyknutiu.

3.Robustný:lano je vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, má stabilnú štruktúru, nie je ľahké zlomiť, oteruvzdorné a je odolné a môže sa použiť opakovane, a je ľahká a skladacia, ľahko prepravovať a skladovať kdekoľvek budete chcieť.

4.Praktické:S pomocou pracky, stanu lano môže byť upevnené, a dĺžka lana sa dá nastaviť podľa potreby, čo je výhodnejšie použiť.

5.Dostatočné dĺžky lana: veľmi silný a tvrdý.Plne Nastaviteľné, Bezpečné Quick Lock, Odolný Proti Roztrhnutiu, Hrdze Odolná, Viacúčelová.

Popis:

Pre všetky vaše páskovania potreby: unikátny, kompaktný a všestranný račňový systém, pomáha popruh širokú škálu načíta rýchlo a ľahko.Či už na prácu alebo zábavu, doma, v kancelárii, garáž, dvor, ranč, farma, auto, nákladiak, čln, lietadlo.Ak potrebujete zviazať alebo držať, jednoduché a bezpečné.

Špecifikácie:

Materiál: Vystužený plast + železo pozinkované + dáždnik lano

Tlačidlo veľkosť: 50*25 mm

Nastavovač veľkosť: 55*32mm

Paracord dĺžka: orange 5 m; army zelená, khaki 4 metrov

Dáždnik materiál lana: 7 core polyester, polypropylén pokožky

Hmotnosť: približne 85 g pre orange; o 80g pre army zelená a khaki

Package Zahrnuté:

1pc * Camping Stan Lano

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *