Potravinársky Trubice Závitovým Dopravníkom Na Prášok

€2 009.49
Na sklade

  • E-mail - [email protected]
  • S Vákuové Vrece - No
  • Druh - Stojan / Tabuľka
  • Číslo Modelu - DTC-600
  • Názov Značky - TODAYMACH
  • Webové stránky - https
  • Tesniaci Dĺžka - 32 cm
  • Zdroj Napájania - Elektrické
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Výrobca - Dnes Machine Co., ltd

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Skrutka Dopravníkové

Skrutkové dopravníky ponúknuť univerzálny prostriedok na dopravu materiálov s vysokou plynulosť a nízky obsah vlhkosti v širokom spektre priemyslu, ako napríklad spracovanie potravín, poľnohospodárstvo, ťažba a stavebníctvo.Návrh a konfigurácia závitovým dopravníkom sú zložito prispôsobené tak, aby vyhovovali špecifické vlastnosti materiálu a uplatňovanie požiadavky, zabezpečiť efektívny a spoľahlivý výkon.

Pracovný princíp

Skrutka dopravník je vysoko efektívny mechanické dopravu systém, ktorý využíva dômyselný Archimedes' skrutku princíp dopravy širokú škálu materiálov z jedného miesta na iné.

V jeho jadre, závitovým dopravníkom pozostáva z troch hlavných prvkov: skrutku alebo slimák, ktorý sa otáča do vaničky alebo trubice, a jednotky, ktoré poskytuje potrebné sily na otočte skrutku.

Ako skrutku otáča, vytvára skrutkových tvar, ktorý poháňa materiál dopredu pozdĺž dĺžka žľabu alebo rúrky.Lopatky skrutky, ktoré pôsobia ako miniatúrne čerpadlá, tlačenie materiálu spolu a vytvoriť stabilný prietok.

Skrutku je ihrisku diktuje objemu materiálu, presťahoval sa s každým revolúcie, zatiaľ čo jeho priemer určuje dopravné celkovej kapacity.Zmenou rýchlosti otáčania je ďalším rozhodujúcim faktorom, ktorý ovplyvňuje miera dopravu materiálu.

Funkcia

Skrutkové dopravníky sú univerzálny a nenahraditeľný nástroj pre manipuláciu s materiálom, sa môže pochváliť radom výhodné vlastnosti:

1.Multi-účel: Skrutkové dopravníky sú schopné bez námahy prepravu širokú škálu materiálov, vrátane práškov, granulí, a iné typy sypkých materiálov.

2.Elegantný a Jednoduchý Dizajn: Skrutkové dopravníky pochváliť rafinované a priamočiary dizajn, čo je užívateľsky príjemný a ľahko sa udržiavajú.

3.Jedinečnú Účinnosť: Tieto dopravníky ponúkajú výnimočnú účinnosť, čo umožňuje konzistentný a hladký materiál, doprava pri náročné minimálne energie.To predstavuje úsporu v nákladoch.

4.Ekonomické: Skrutkové dopravníky predložiť rozpočet-priateľské riešenie pre manipuláciu s materiálom, vyžadujú menej kapitálu pre inštaláciu a údržbu ako iné dopravné systémy.

5.Šité na mieru Vašim Potrebám: Skrutkové dopravníky sú veľmi prispôsobiteľné, s široké spektrum veľkosti, tvarov, a konfigurácie podľa vašich konkrétnych potrieb.Môžete sa im prispôsobiť, aby sa vaše presné požiadavky.

6.Bezpečnosť na prvom mieste: Skrutkové dopravníky priority bezpečnosťou práce, s vstavaným-in funkcie, ako je stráženie, núdzové zastavenie, prepínače a ochrana proti preťaženiu, aby sa zabránilo nehodám.

7.Nízke nároky na údržbu: S len občasné čistenie a mazanie sa vyžaduje, skrutkové dopravníky sú nízke nároky na údržbu možnosti, ktoré môžu viesť operácie v bezchybnom stave.

V súhrne, všestrannosti, efektívnosti, hospodárnosti, a customizability skrutky dopravníky, v kombinácii s ich dôrazom na bezpečnosť a nízke nároky na údržbu, aby im ideálnou voľbou pre manipuláciu s materiálom v širokom spektre priemyselných odvetví.

Priemysel aplikácie

Skrutkové dopravníky sú široko používané v mnohých rôznych odvetviach na manipuláciu a prepravu širokú škálu materiálov.Niektoré z najčastejších priemyselných aplikáciách pre skrutkové dopravníky zahŕňajú:

1.Poľnohospodárstvo: Skrutkové dopravníky sú bežne používané v poľnohospodárskej činnosti na pohyb obilia, krmív a ostatných poľnohospodárskych produktov z jedného miesta na iné.

2.Spracovanie potravín: Skrutkové dopravníky sa používajú na prepravu rôznych potravinárskych výrobkov, vrátane práškov, zrná, a iných sypkých materiálov.

3.Chemické spracovanie: Skrutkové dopravníky sa používajú v chemickom priemysle sa pohybovať prášok, granuly, a iných materiálov, ako sú hnojivá, živice a plasty.

4.Ťažba: Skrutkové dopravníky sa používajú na prepravu minerálnych látok a ostatných materiálov v baníckom priemysle, vrátane uhlia, železnej rudy a iných rúd.

5.Odpadových vôd: Skrutkové dopravníky sa používajú na pohyb kalov, premietania, a iné odpadové produkty sa v odpadových vôd v priemysle.

6.Konštrukcia: Skrutkové dopravníky sa používajú v stavebníctve pre pohyb cementu, piesku a iných stavebných materiálov na stavbe.

7.Balenie: Skrutkové dopravníky sa používajú na pohyb a výplň tašky a obaly s širokú škálu produktov, vrátane práškov, obilie a iné materiály.

8.Farmaceutické: Skrutkové dopravníky sa používajú vo farmaceutickom priemysle, doprave prášky, tablety a iné farmaceutické produkty.

Celkovo všestrannosť a účinnosť skrutkové dopravníky, aby im užitočný a dôležitý nástroj v širokom spektre priemyselných odvetví.

Vhodné produkty

Skrutkové dopravníky sú univerzálne a široko používa forma mechanické dopravu zariadenia, schopné spracovávať širokú škálu materiálov.Niektoré z najčastejších výrobkov, ktoré sú vhodné pre dopravu cez skrutku dopravné zahŕňajú:

1.Jemne zrnitou a práškovitých látok: Táto kategória zahŕňa materiály, ako sú semená, hnojivá, cukor, múka, cement a iné jemne práškových alebo zrnitých látok.

2.Vlhké a viskóznych materiálov: patria sem látky, ako sú kaly z odpadových vôd, živočíšnych odpadov a iných materiálov, ktoré sú mokré a lepkavé v prírode.

3.Abrazívne látky: Skrutkové dopravníky môžu byť vyrobené z rôznych materiálov, ktoré odolajú abrazívnych materiálov ako je piesok, štrk, a minerály.

4.Vláknité látky: Materiály ako sena, slamy a iných vláknitých látok môže byť sprostredkované pomocou skrutky dopravník, hoci skrutku dizajn môže byť potrebné upraviť, aby sa zabránilo zablokovaniu.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *