• Domov
  • Rysovacie Potreby
  • Akryl Pamäť Medveď Šablóny, Pravítka Nástroj, Praktické Transparentné Šitie Pravítko Šablóny Šitie Rezacie Pravítka Deti

Akryl Pamäť Medveď Šablóny, Pravítka Nástroj, Praktické Transparentné Šitie Pravítko Šablóny Šitie Rezacie Pravítka Deti

€22.20 €7.54
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Odrážky:

1.Jednoduché Riešenie: Naša Pamäť Medveď Šablóny, Pravítka Súbor s kompletným výroba ručne, akryl šablóny, a nos/oči materiálu vám umožní ľahko vytvoriť svoj vlastný unikátny pamäť medveď pomocou akéhokoľvek materiálu, čo si želajú.Jednoducho postupujte podľa našich krok-za-krokom návod.

2.Transformovať Oblečenie Do Huggable Medvede: S našou Pamäť Medveď Šablóny, Pravítka Nastaviť, môžete vyjadriť vašu kreativitu.Aby nostalgické mementos z vašej deti " odevy, že zachytiť ducha detstva.

3.Bez námahy Tvorba: nebojte sa, o obtiažnosti, takže pamäťovej mať s týmto šablóny, pravítka nastaviť.Aj začiatočník môže to ľahko, s jasným návodom a presné merania.Budete si môcť vychutnať zábavu a uspokojenie vytvoriť svoj vlastný jedinečný darček.

4.Vážim si Spomienky Navždy: Pamäť Medveď Vzorkovníka Pravítko Set poskytuje spôsob, ako zachovať pamiatku na zosnulých miloval 1 vytvorením drahých pamäť medveď pomocou ich oblečenie.

5.Široké Uplatnenie: Pozdvihnúť vaše crafting hru so naša Pamäť Medveď Šablóny, Pravítka Súbor, ktorý pretvára staré tkaniny do čarovnej keepsakes.Ideálny pre jedinečné dekor v spálni, obývacia izba, auto, detskej izby, alebo škôlky.Univerzálny a šetrí čas nástroj pre všetky crafter.

Vytvoriť potešujúce drahocenná pamiatka s našimi pamäť medveď šablóny nastavenie.Zachovať vaše miloval ľudí spomienky z detstva otočením svoje oblečenie do krásnej medveď.Nastaviť prichádza s kompletné výrobné manuál, takže je jednoduché aj pre začiatočníkov na použitie.Ideálny na počesť zosnulých príbuzných, alebo pridanie osobný nádych vašej škôlky domov.

Špecifikácia:

Názov produktu: Pamäte Medveď Šablóny, Pravítka Nastaviť

Množstvo: 10pcs

Veľkosť:

Malé: (cca.) 10 palcov/25,4 očakávané cm

Médium: (cca.)12 palcov/30.48 cm

Balenie Zoznam:

1 sada/10pcs * pamäť medveď šablóny, pravítka nastaviť

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *