• Domov
  • Táborenie A Turistika
  • Batožinové Popruhy Na Kufre, Cestovné Pás Batožinové Kufre Popruhy Nastaviteľný Popruh Batožiny Pásu Robustný Skladací Cestovný

Batožinové Popruhy Na Kufre, Cestovné Pás Batožinové Kufre Popruhy Nastaviteľný Popruh Batožiny Pásu Robustný Skladací Cestovný

€3.30 €2.31
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Baterka

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Tieto batožinové popruhy sú ideálne pre chlapcov, ktorí radi cestujú.Majú robustné kovové pracky, ktoré môžete nastaviť, aby sa zmestili všetky kufor veľkosť.Môžete tiež skombinovať tašky dvoma spôsobmi: a cross alebo paralelne.To uľahčuje prenášanie viacerých tašky bez ťažkostí.

Špecifikácia:

Materiál: PP+ kov

Hmotnosť balenia: cca 45 g

Nastaviteľná dĺžka: cca 6.5-16 cm/2.56-6.29 v

Veľkosť: cca 16.5x2.5 cm/6.49x0.98 v

Druh tipy:

1. Vzhľadom na teplotu farieb displeja, fotoaparát, okolitého svetla a fotografovanie schopnosti, atď., tam môže byť mierne farebné rozdiely na obrázkoch niektorých výrobkov, a farba je predmetom skutočného produktu!

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

Balenie Zoznam:

Batožiny Popruh*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vykonané Posledné: pripevnite vašej batožiny v zlomku sekundy s našimi robustný batožinové popruhy.Vyrobené s odolné PVC a popruhu na zabránenie straty z položiek počas jazdy, kovové pracky, zabezpečuje dlhotrvajúci spoľahlivosť.Cestovanie s kľud, každý čas.

2.Kompaktný a Všestranný: Tieto batožinové popruhy sú sklopné a jednoduché nastavenie, takže ich môžete použiť pre veľké alebo malé duffle tašky a bezpečné svoje veci.

3.Jednoduché Použitie: Vyhnite sa stratil položky počas cestovať s našimi nastaviteľné pracky popruhu popruhy batožinu.A spevňujúcich kolo háčik zabezpečuje dva spôsoby pripojenia pre bezproblémové využitie, vedenie položky z pošmyknutia alebo pádu počas prepravy.

4.Ľahká Taška Príloha: Naše Batožinové Popruhy pripojiť na takmer akúkoľvek kufor, čo vám umožní ľahko kombinovať tašky a vykonávať iné položky bez ťažkostí.S praktickými a kolesové batožiny, tieto popruhy poskytujú praktické riešenie pre pohodlné a stres-voľný prepravu.

5.Ideálne pre Darček: Naše batožinové popruhy sú ideálne pre túlavé topánky duše, ktorí hľadajú pohodlie a štýl vo svojich ciest.Odolná a nastaviteľný dizajn zabezpečuje pre mužov a ženy, čo je skvelý darček pre vašich globetrotting priateľmi.Brať ich cestovné hry zárez s našimi farebné a pevné popruhy.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *