• Domov
  • Home Decor
  • Glass Beach Vrecku Srdce Prírodné Kamene A Kryštály Vyrezávané Akryl Ručné Mora Sklo Mini Roztomilé Malé Vrecko Objať Srdce Drahokam

Glass Beach Vrecku Srdce Prírodné Kamene A Kryštály Vyrezávané Akryl Ručné Mora Sklo Mini Roztomilé Malé Vrecko Objať Srdce Drahokam

€5.82
Na sklade

  • Štýl - Moderný Štýl
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - CRYSTAL
  • Tému - Láska
  • Regionálne Funkcie - ČÍNA
  • Je Prírodný Materiál - Áno

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Odrážky:

1. Emocionálne Gestá: Pocket objať Srdce je jedinečný a zmysluplný spôsob, ako vyjadriť svoju lásku a spojenie so svojimi priateľmi.Či už sú blízko alebo ďaleko, tento vreckový srdca vám krásne vyjadrovať svoje emócie, a pripomínať im cenné listiny.

2. Odolný Materiál: Naše vrecku objať Srdce, vyrobené z vysoko-kvalitné Akrylové, je skvelý spôsob, ako ukázať vašu lásku a starostlivosť vašich blízkych.Robustná a odolná urobiť, a vrecko veľkosť umožňuje, aby sa to s vami často.

3. Najlepšie Pripomienka: Toto vrecko objať srdce je symbolom lásky, ktoré hreje srdce a podporuje pozitivita.Jeho prijať lásku, tvar, dizajn, nabáda ich, aby sa presunúť dopredu počas ťažké časy.Toto gesto umožňuje ľuďom vedieť, že ste často premýšľal o nich a starostlivosť o ich blaho.Dotyk malé srdce objala pripomína im svoju náklonnosť celý čas.

4 .Pláž je Sweet Symphony: Držať kus oceánu s často ste s týmto vrecku objať srdca.Jeho aqua modrá a piesočné farby evokujú spomienky na pláži dní a uistite sa, dokonalý darček pre všetky pláži milenca.

5. Eco-Priateľský Dar: darujte pláži v našej vrecku, objať srdce, vyrobené z prírodných mušlí a piesku.Zdieľať pobrežných kúzlo s vašimi blízkymi a dajte im pocit, že vaše teplé objatie.Tento ekologický kus je jedinečné a premýšľavý darček pre milovníkov pláži, eco-milenci, alebo ktokoľvek, kto potrebuje trochu pripomienka na more.

Popis:

Naše Sklenené Pláži Vrecku Srdce vyjadruje svoju lásku a spojenie s kvalitných materiálov a prijať lásku, tvar konštrukcie.Inšpirovaný pláži, podeliť sa krásy mora, s vašimi blízkymi, nech ste kdekoľvek.Ideálny darček pre tých, ktorí ocenia divov prírody.

Funkcia s :

1. Materiál: akryl

2. Hmotnosť výrobku: 13g

3. Veľkosť produktu: (cca.)5*5.5*0.6 cm/1.97*2.17*0.24 palcov

Balenie zoznam:

Glass Beach Vrecku Srdce X1

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *