• Domov
  • Vonkajšie Príslušenstvo
  • Auto Okno Slnečník Kryt Slnečná Clona Chránič Bloky 99 UV Lúče Zdvíhateľnej Skladacie Udržať Vozidlo v Pohode Ochrany Príslušenstvo

Auto Okno Slnečník Kryt Slnečná Clona Chránič Bloky 99 UV Lúče Zdvíhateľnej Skladacie Udržať Vozidlo v Pohode Ochrany Príslušenstvo

€18.66
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - zaťahovacie čelné sklo slnečník
  • Materiál - Hliníková Fólia

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Odrážky:

1. Automatické Retrakcia Dizajn: Prijatie automatické retrakcia dizajn, Sklo slnečník je ľahko ovládateľný len vytiahnuť ho a dáva si veľký zážitok.

2. Tepelná Izolácia Funkcia: Blokovanie 99% UV žiarenia v platnosti, Auto slnečník čelné Sklo znižuje teplota na predchádzanie auto produkovať škodlivé materiálu po vystavení slnečnému žiareniu.

3. Vysoko-kvalitný Materiál: Vyrobené z prísny výber nových hliníkovej fólie a netkaných materiálov, Zaťahovacie slnečník je pevné a trvanlivé, a berie si z púšte do klimatizovanej miestnosti.

4. Jednoduchá Inštalácia: Byť vybavené bulík dizajn, Auto slnečník môže poskytnúť silný sací bez ľahko odlúpnutie a môžu byť znovu použité mnohokrát.

5. Jednoduché uskladnenie: Je jednoduché uskladnenie pre úsporu miesta, Slnečník Pre čelné Sklo Auta nemá blokovanie výhľadu vodiča a poskytuje priestor súkromia pre cestujúcich.

Popis vanie:

1. Automatické Retrakcia Dizajn: sklo slnečná clona prijme automatické retrakcia dizajn.Keď sa používa, len vytiahnuť ho a potom zavesiť na pevnú prísavku, ktorá je vhodná na prevádzku a ľahko skladovať.Po skladanie, nebude blokovať vodiča pohľad, šetrí priestor.Prinášame vám skvelý zážitok.

2. Tepelná Izolácia a Efektívne Chladenie: predné čelné sklo slnečník je vyrobená z novej hliníkovej fólie a späť je vyrobený z vysoko kvalitnej netkanej textílie, ktorá účinne chráni slnko, bloky 99% UV žiarenia a znižuje teplotu.Berie si z púšte do klimatizovaná miestnosť.

3. Ochrana súkromia: okno slnečník poskytne cestujúcim s súkromný priestor.Na clona znižuje odlesky a teplo, zatiaľ čo zakladanie hľadia udržiava váš výhľad voľný.Markízy sú spôsob, ako ísť, keď budete potrebovať nejaké súkromie.

4. Prísavky Dizajn: prísavkou stlačte dizajn umožňuje inštaláciu jednoduché.Vákuové prísavky môže poskytovať silného sacieho, nie je ľahké spadnúť, a môžu byť znovu použité.

Špecifikácia:

1. Názov: Zdvíhateľnej Čelné Sklo Slnečník

2. Materiál: hliníková fólia

3. veľkosť:

4. Rozšírené veľkosť S (46*150 cm/18.11*59.06 v)

alebo

a.L (65*150 cm/25.59*59.06 v)

Zoznam Produktov:

1 x Zdvíhateľnej čelné Sklo Slnečník

Poznámky:

1. Produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka vzhľadom na rôzne osvetlenie a Nastavenia obrazovky.

2. Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

3. Pri inštalácii prísavky, uistite sa, že reflektor sklenený povrch a čistý povrch prísavky, aby nedošlo k zhoršeniu sacom.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *