• Domov
  • Táborenie A Turistika
  • Tábor Riad Nastaviť Vonkajšie Riad, Hrnce A Riad Na Varenie, Kuchynské Potreby Na Kempovanie Riad Stohovateľné Hrniec Non-Stick Hrnce Pre Backpacking

Tábor Riad Nastaviť Vonkajšie Riad, Hrnce A Riad Na Varenie, Kuchynské Potreby Na Kempovanie Riad Stohovateľné Hrniec Non-Stick Hrnce Pre Backpacking

€16.80 €10.08
Na sklade

  • S Zapaľovacie Zariadenie alebo Nie - Zahrnuté
  • Materiál - Hliníkové zliatiny
  • Druh - Plynový Sporák
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Jednorazové - No

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Hľadáte odolný a všestranný camping pot nastaviť?Naša sada obsahuje jasné stupnica známok vo vnútri každého hrnca, zakrivené skladacia rukoväť pre jednoduché nalievanie a stohovanie skladovanie štýl na splnenie rôznych potrieb na rôzne outdoorové výlety.Navrhnutý s pevné a trvanlivé materiály, hrniec set bude určite trvať dlhú dobu.

Špecifikácia:

Produkt materiál: hliníková zliatina

Veľkosť produktu: o 14x14x16cm/5.51x5.51x6.3 palcov

Hmotnosť výrobku: 620g

Balenie Zoznam:

1* Tábor Varenie Nastaviť

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rozsahu Známka: Priniesť presnosť a jednoduchosť na vaše potreby na kempovanie kuchyne s našimi Hrniec Nastaviť.Presne nastaviť množstvo vody a potravín s stupnica známok vo vnútri každého hrnca, vyhnúť sa odpadu a zvýšiť vaše vonkajšie varenie skúsenosti.

2.Produkt Dlhovekosť: Vyrobené z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny, tento kemp hrniec set je opotrebovaniu, bezpečné a odolné.To môže byť použitý na dlhú dobu bez deforming alebo poškodeniu.

3.Ergonomické Praktiky: Naše potreby na Kempovanie Hrniec Set je navrhnutý s ergonomická rukoväť pre jednoduché varenie.S pevne a non-slip grip, a zakrivené skladacia rukoväť, je ideálny pre bezpečné zaobchádzanie a úsporu miesta.

4.Široké Uplatnenie Rozsah: Ideálne pre rôzne aktivity, ako napríklad camping, turistiku, horolezectvo, rybolov, alebo na GRILOVANIE.Vychutnajte si lahodné jedlá v prírode a vziať vaša vonkajšie dobrodružstvo na ďalšiu úroveň s týmto všestranný riad súbor, ktorý spĺňa všetky vaše potreby.

5.Ľahkú Prenosnosť: Naše potreby na kempovanie hrniec set je vybavený oka taška pre ľahkú prepravu a skladovanie.Jeho ľahký a kompaktný dizajn umožňuje všetky položky, ktoré majú byť umiestnené v najväčšom hrnci, maximalizuje priestor a zabezpečuje bezproblémový zážitok.Ideálny pre kempovanie a turistiku dobrodružstvo.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *