• Domov
  • Umelecké Potreby
  • Sada 4 Kriedou A Voskové Farby Štetcom Maľovať Štetcom A Malé Farba Kefa Na Kriedové Farby, Nábytok, Farby, Akrylová Farba

Sada 4 Kriedou A Voskové Farby Štetcom Maľovať Štetcom A Malé Farba Kefa Na Kriedové Farby, Nábytok, Farby, Akrylová Farba

€27.15 €12.76
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Sada 4 Kriedou A Voskové Farby Štetcom Maľovať Štetcom A Malé Farba Kefa Na Kriedové Farby, Nábytok, Farby, Akrylová Farba

Tento veľký oválny kriedové farby štetcom a malé okrúhle maľovať štetcom obaja majú prírodné štetiny.Či už ste maľovanie veľkých plôch alebo zložité detaily, náš kefy poskytujú vynikajúcu kontrolu s cieľom zabezpečiť bezchybný povrch.

3 v 1-Malé Okrúhle Kriedou Štetec a Veľké Oválne Kriedou Brush Set Kompatibilný s Kriedou Farba, DIY Farby, Kriedy Voskové Farby, Biele Kriedové Farby, Čierna Krieda Farba, Voskovaný Nábytok, Šablón, Umení a Remeslách Maľby, Interiérové Dekoračné čakať.

Naše kriedové farby, štetce funkciu bukového dreva, kľučky, ktoré sú robustné a non-sklzu, zlepšenie efektivity práce a úsporu času a energie.

Krieda kefy sú vyrobené z prírodných štetín, ktoré sú hrubé a jemné, ľahko sa čistí, a je opakovane použiteľný.Nehrdzavejúcej ocele, puzdro sa používa na pripojenie rukoväť a štetiny z kriedou štetcom.Rozhranie je pevná a nie je ľahké spadnúť.

Farba:Ako Je Znázornené

Materiál:drevené

Obsah Balenia:

1 nastavte x vosk kefa

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *