• Domov
  • Auto Repair Tool
  • Paintless Neznížila Súprava Na Opravu Č Poškriabať Auto Neznížila Súprava Na Opravu Neznížila Odstraňovač Nástroj S Veľkým Zahnutá Tyč Neznížila Súprava Na Opravu Odolné Voči

Paintless Neznížila Súprava Na Opravu Č Poškriabať Auto Neznížila Súprava Na Opravu Neznížila Odstraňovač Nástroj S Veľkým Zahnutá Tyč Neznížila Súprava Na Opravu Odolné Voči

€69.83 €34.91
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Na Paintless Neznížila Súprava na Opravu je rýchlu opravu riešenie, budete musieť obnoviť vaše auto vzhľad.Jednoduché použitie, má širokú škálu aplikácií pre rôzne veľkosti preliačiny.Súprava je únava-odolný a zaručuje profesionálny povrch bez zavedenia žiadne nedostatky.

Špecifikácia:

Meno: Auto Paintless Neznížila Odstránenie Auta

Veľkosť: Cca 5*5*74 cm/1.96*1.96*29.13 palec

Materiál: Oceľ

Váha: Cca 1550g

Balenie Zoznam:

Neznížila opravy jazdca*1

Alebo

Neznížila opravy jazdca*1

Nylon biela guľa náhradné hlavy*3

Z nehrdzavejúcej ocele náhradné hlavy*5

Čierny nylon náhradné hlavy*9

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Č Scrach: Ľahko opraviť malé hrče na vašom automobile s týmto paintless neznížila odstránenie auta.Žiadne škrabance na ľavej maľované vystúpení a rýchlu opravu riešenie pre nelegálnych neznížila škody.

2.Ľahko Kombinovať S Prípojkami: Toto auto paintless neznížila odstránenie kit je navrhnutý pre profesionálov ako aj pre začiatočníkov, tak aj.Zabezpečuje kvalitné výsledky s minimálnym úsilím a čas.Môžete ľahko kombinovať konektory, aby sa zmestili rôzne veľkosti a tvary preliačiny.

3.Rozsiahle Použitie: Ľahko obnoviť preliačiny na širokú škálu vonkajšie okolnosti, ako sú autá, chladničky, práčky, a motocykloch s týmto autom paintless neznížila odstránenie auta.Ľahko opraviť preliačiny akejkoľvek veľkosti a vychutnať hladký povrch vášho vozidla alebo zariadenia.

4.Nosenie-Odolný Materiál: Vyrobené s opotrebovaniu, high-pevnosť materiálu, naše Auto Paintless Neznížila Odstránenie Súprava zabezpečuje, odolný voči otrasom a únava.Jej odolnosť zaručuje dlhotrvajúci výkon, takže vaše auto obnovené bez poškodenia laku.

5.Splnenie Rôznych Potrieb: Toto Auto Paintless Neznížila Odstránenie Kit poskytuje rôznu veľkosť a tvar plôšky na uspokojenie rôznorodých potrieb, ideálny pre všetky typy preliačiny.Budete tiež získať ploché kladivo náhradný konektor, takže je výhodnejšie opraviť preliačiny s rôznych tvarov a veľkostí.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *