• Domov
  • Elektrické Náradie
  • 5 KS Nylonové Vlákna Brúsny Drôt Kefa Kolesa & Pohár Štetec, Sada S 1/4 palce Vŕtať Ramienka, Nylon Vŕtať Kefa Nastaviť , Červená Trvanlivé

5 KS Nylonové Vlákna Brúsny Drôt Kefa Kolesa & Pohár Štetec, Sada S 1/4 palce Vŕtať Ramienka, Nylon Vŕtať Kefa Nastaviť , Červená Trvanlivé

€20.13 €12.28
Na sklade

  • Zdroj Napájania - Elektrina
  • Názov Značky - MiLESEEY
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Uhlovú Brúsku

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

5 KS Nylonové Vlákna Brúsny Drôt Kefa Kolesa & Pohár Štetec, Sada S 1/4 palce Vŕtať Ramienka, Nylon Vŕtať Kefa Nastaviť , Červená Trvanlivé

ČO ZÍSKATE: 5 ks Nylonové Vlákna Brúsny Drôt Kefa Kolesa & Pohár Kefa Nastaviť na odstraňovanie hrdze, korózii a maľovať.

VYSOKÁ KVALITA: Toto Nylon Pohár Kefa je vhodná pre všetky materiály a je dostatočne jemný, aby maximálnej bezpečnosti užívateľa.Jeho nylonové štetiny, aby to Ideálne pre odstránenie hrdze, brúsenie a náter odstránenie.Či už potrebujete vyčistiť škvrny alebo pripraviť podklad pre maľbu, to nylonovou kefou pre vŕtanie, je správnou voľbou.

BEZPEČNÉ A ODOLNÉ: Bezpečnejšie používať ako drôtené kefy, syntetické, chemický odolné Nylonové Štetiny sú veľmi bezpečné a nebude iskra, koróziu, hrdza, haly, prepichnutie kože.Nylonové lanká štetec, sada je dostatočne mäkké na to, aby sa zabránilo poškodeniu kovových častí, a majú dostatok sily na to, aby účinne vyčistiť.

APLIKÁCIA VŠEOBECNE: Táto nylonovou kefou kit je bezpečné a jednoduché použitie s ľahkou hrdze a odstraňovače a čistiace prostriedky, či materiál je kov, oceľ, nerezová oceľ, drevo, hliník, plasty, PVC, dlažba a kameň, tento štetec dostane prácu efektívne.pri zachovaní jej štetina integrity po dlhodobom používaní.

UNIVERZÁLNE NASTAVENIE: pre viaceré pracovné potreby.Rôzne veľkosti a tvary pomôcť sa dostať na všetky zákutia.Nylon pohár a kolesá brúsne Kefy namontované na 1/4 " Hex shanks, Hodí akýkoľvek dril či Vplyv Ovládače.

Materiál: nylon

farba: červená

Obsah Balenia:

1 x 25 mm štetec

1 x 50 mm tyče ploché

1 x 75mm tyče ploché

1 x 50 mm rod misa

1 x 75mm rod misa

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *