• Domov
  • Home Decor
  • Tiger Figúrka Čínskeho Zverokruhu Zvierat Tiger Dekor Tiger Tabuľka Ornament Zlaté Živice Zberateľská Figúrka Zverokruhu Zvierat Figúrka

Tiger Figúrka Čínskeho Zverokruhu Zvierat Tiger Dekor Tiger Tabuľka Ornament Zlaté Živice Zberateľská Figúrka Zverokruhu Zvierat Figúrka

€23.58 €15.33
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Plastové

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Prinášajú šťastie do vášho domova s týmto úžasné Tiger Figúrka.Potiahnuté aluviálne zlato, je to sľubný tiger stojí na cloud, takže je ideálny prop pre fotografie a videá.Symbolizuje všetko najlepšie v novom roku a má krásny význam.

Špecifikácia:

Materiál: živica

Veľkosť produktu: 20*14*9 cm/7.87*5.5*3.54 v

Čistenie a údržba: nepoužívajte, Prosím, kontaktovať socha povrch s tvrdou objekty, aby sa zabránilo poškriabaniu.Prosím, používajte mäkké bavlnené froté handričku na utieranie prachu na povrchu sochy.

Balenie Zoznam:

Chinese Zodiac Tiger Figúrka*1pcs

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné efekty a filmovanie uhlov, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vysoko-Kvalitný Materiál: Vyrábané z vysoko kvalitných živíc a zdobený s aluviálne zlato dokončiť tento Chinese Zodiac Tiger figúrka je ohromujúci symbol prosperity a šťastia.

2.Šťastie Kúzlo: Tento Chinese Zodiac Tiger Figúrka je úžasný kus umenia, ktoré prináša dobré priania a prosperity pre váš domov alebo podnikania.Zlaté tigrie stojí na sľubný cloud, symbolizujúce hojnosť, dobré obchodné a viac bohatstva.

3.Všeobecne Platné: S týmto Chinese Zodiac Tiger Figúrka, zachytiť dokonalé spomienky a zlepšiť atmosféru každého priestoru.Je to prop pre fotografie a videá a robí divy ako dekorácie pre váš obývacia izba, TV skrinky, víno kabinet, a ďalšie.

4.Skvelý Darček: Tento Chinese Zodiac Tiger Figúrka je skvelý darček pre priateľov, rodinu, kolegov, alebo každý, kto miluje tigre.Symbolizuje odvahu, silu, a prosperity, a to znamená, že všetko najlepšie v novom roku.

5.Jedinečný Tiger Dizajn: Vzbudzuje Dôveru A Sila.Tento ohromujúci figúrka je vytvorený s roztomilý tiger dizajn, ktorý symbolizuje odvahu a vedenie.Ideálny darček pre tých, ktorí sú narodení v roku tigra, alebo ktorí ocenia Čínskej kultúry.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *