Horolezectvo Hrudníka Ascender blokant pre Strom Arborist, Zachraňovali Jaskyniarstva

€24.64 €19.94
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - GIYO
  • Druh - Karabín & Quickdraws

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Funkcie:

Tento ľahký a spoľahlivý blokant je ideálny pre vertikálne lezenie lano.Jeho odolná konštrukcia zaisťuje bezpečnosť počas svojho

Vyrobené z hliníkovej zliatiny, to blokant poskytuje stabilitu a bezpečnosť pre horolezec.Robustná stavať zabezpečia dlhotrvajúce výsledky v náročných podmienkach.

Navrhnutý pre lezenie nadšencov všetkých úrovniach, to blokant zvyšuje bezpečnosť a dôvera počas Neho je potrebné mať nástroj pre tých, ktorí hľadajú dobrodružstvo a vzrušenie v ich snahe.

Či už ste explorings indoor lezenie zariadení alebo conquerings náročné trasy, tento univerzálny blokant je vaša dôvera spoločníci.Ponúka stabilitu a bezpečnosť pre rôzne lezenie scenáre, zabezpečenie bezpečného skúsenosti.

Zvyšuje svoje horolezecké skúsenosti s týmto užívateľsky prívetivé blokantom.Jeho jednoduché použitie funkcie je základným nástrojom pre horolezec chcú dosiahnuť novú výšku.Zostaňte v bezpečí a istotu s týmto blokantom.

Špecifikácie:

Materiál: Hliníková Zliatina

Farba: Modrá/OrangeColor

Kategória: Ako Na Obrázku)

Balenie Obsahuje:

1x Horolezectvo Hrudníka Ascenders

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *