• Domov
  • Táborenie A Turistika
  • Vodný Filter Ručné Čerpadlo 6-Stupeň Backpacking Vodný Filter Systému Ľahký 0,01 µm Vodný Filter Camping Prežitie S Kompasom

Vodný Filter Ručné Čerpadlo 6-Stupeň Backpacking Vodný Filter Systému Ľahký 0,01 µm Vodný Filter Camping Prežitie S Kompasom

€24.62 €17.23
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Vrecko, Multi Nástroje

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Náš vodný filtračný systém, ideálny pre cestovanie, turistiku a kempovanie, využíva aktivovaný uhlíkových vlákien filtrácia na efektívne znížiť zápach z prírodných vôd.S možnosťou filtrovania až 4500L (cca. 1188 galónov) a rozšírenej rukoväť pre jednoduchú prepravu, tento systém sa musia mať pre akékoľvek vonkajšie exkurzie.Vychutnajte si sviežu, čistú vodu, nech ste kdekoľvek!

Shell materiál: ABS

Veľkosť produktu: 78x45x150mm/3.07x1.77x5.91IN

Prietoková rýchlosť: 300 ml/min

Filtrácia presnosť: 0.01 mikrónov

Filtrácia život: 4500L (približne 1188 galónov)

Produktu, čas použiteľnosti: 5 rokov neotvorené

Zoznam:

1pcs x vodný filter systému camping

1pcs x Skladovanie taška

2 ks x Hadice (nádoba nie je súčasťou balenia)

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rozšírené Filtrácia: s využitím pokročilých aktivovaný uhlíkových vlákien filtrácie a vysoko presné filtračná technológia, naše prenosné ručné čerpadlo vodný filter prináša 99.9999% rýchlosť odstraňovania škodlivých látok.

2.Extrémne filtračná schopnosť: S jeho impozantný schopnosť 4500L/približne 1188 litrov, tento prenosné ručné čerpadlo voda filter je možné účinne eliminovať 99.9999% škodlivých vecí, poskytuje dlhotrvajúci čistej pitnej vody pre vonkajší dobrodružstvo.

3.Spoľahlivé Čistenie Vody: Vďaka pokročilému filtračný systém s 0.01-micron presnosť, naše prenosné ručné čerpadlo voda filter je vysoko účinný pri znižovaní prírodné vody, zápach a odstránenie škodlivých látok.

4.Vylepšený Komfort Rukoväť: Enhanced Čerpanie: Vďaka rozšírenej rukoväť a ergonomický dizajn, tento vodný filter poskytuje pohodlné a bezproblémové čerpanie skúsenosti, znižuje únavu pri dlhodobom používaní.

5.Ľahko Vykonávať: nenechávajte doma bez musí to mať prenosné ručné čerpadlo vodný filter.Ľahký a ľahko sa prenáša, je ideálny pre kempovanie, turistiku a cestovanie.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *