• Domov
  • Táborenie A Turistika
  • Boxovacie Rukavice PU Kožené Boxerské Rukavice Školenia Kickbox Rukavice Pre Pro Bojovníci Bojujú Fitness, Boxovacie Vrece Muay Thai A

Boxovacie Rukavice PU Kožené Boxerské Rukavice Školenia Kickbox Rukavice Pre Pro Bojovníci Bojujú Fitness, Boxovacie Vrece Muay Thai A

€31.98 €12.80
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Baterka

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Popis:

Boxerské rukavice majú 3 vrstiev penové polstrovanie na plne chrániť vaše ruky a kĺby poskytovaním maximálnu polstrováním a šok absorpcie.Boxovacie Vrece Rukavice plnú tvarovaných pásik na zápästie s magic pracka, non-sklzu.Jednoduché zapnutie a vypnutie.

Univerzálne rukavice školenia možno ľahko čistiť vlhkou utierkou.

Špecifikácia:

Názov: Boxerské rukavice

Hmotnosť: cca 550 g

Veľkosť: o 30*16*5.4 cm/11.81*6.30*2.13 v

Materiál: PU

Balenie zoznam:

1 * Boxerské rukavice

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Vynikajúcu Ochranu] vyzýva boxerské rukavice majú 3 vrstiev penové polstrovanie na plne chrániť vaše ruky a kĺby poskytovaním maximálnu polstrováním a šok absorpcie.Umožňuje tiež punč s viac energie, takže si môžete vychutnať box väčšej miere.

2.【Odolný Materiál] vyzýva Heavy Bag Rukavice sú vyrobené z trvanlivé PU kožené materiálu, mäkké a pohodlné na dotyk, sú k dispozícii na dlhodobé použitie.

3.【Non-sklzu a Ľahko sa Čistí] vyzýva Univerzálne rukavice školenia môžu byť ľahko čistí mokrým uterákom.Boxovacie Vrece Rukavice funkciu celej wrap-around pásik na zápästie s magic pracka pre non-slip grip.Jednoduché zapnutie a vypnutie.

4.【Suché a Priedušná] vyzýva tréning s neútočícím súperom Rukavice sú navrhnuté s priedušným na chladné, suché a pohodlné pohodlie.Na koži-priateľský, nylon, podšívka je veľmi pohodlné a zabraňuje absorpcii vlhkosti vo vnútri rukavice.

5.【Multi Aplikácie] vyzýva Vhodné pre chlapcov a dievčatá, naše školenia rukavice môže byť tiež použitý pre boxovacie rukavice bez prstov, zápasenie, boxovacie vrecia, školenia MMA, Muay Thai, kickbox

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *