• Domov
  • Táborenie A Turistika
  • Trail Cam Mount Cam Držiak Na Stenu Pre Strom Prenosné Voľne Žijúcich Živočíchov Cam Držiteľ T Post Mount Kamery Pre Solárne Panely Vonkajšie Stromy

Trail Cam Mount Cam Držiak Na Stenu Pre Strom Prenosné Voľne Žijúcich Živočíchov Cam Držiteľ T Post Mount Kamery Pre Solárne Panely Vonkajšie Stromy

€6.16
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Ostatné

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

S 1/4" x 20, závitové vložte na dno, jednoducho opraviť kamery na držiak pre stabilné zábery.Ideálne pre akékoľvek outdoorové dobrodružstvo a ideálny nástroj na zdokonaľovanie svojho wildlife fotografovanie.

Špecifikácia:

Názov: Chodník Mount Kamery

Materiál: železo + farba

Brutto hmotnosť: 80g

Závit: 1/4" x 20 prevlečte

Balenie Zoznam:

1* Chodník Mount Kamery

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Flexibilné Nastavenie Uhla: S našimi ľahko nainštalovaný dizajn, môžete upraviť ľavej a pravej pohyb kamery pre čo najlepšie zobrazenie, potom upevnite fotoaparát na stenu skrutkami.Žiadne nástroje, ktoré sú potrebné, len skrutka držiaka do ľubovoľnej polohe a aby inštalácia hračkou.

2.Zaručená kompatibilita: spávať s vedomím, tento chodník fotoaparát mount najobľúbenejšie modely, vďaka užívateľsky príjemný dizajn s 1/4" x 20, závitové vložky.Bez námahy nastaviť uhol kamery zachytiť vaše najlepšie wildlife zábery.

3.Dlhá Životnosť: Konštruované s trvanlivé žehlička a potiahnuté práškovou pre spoľahlivý výkon, našich chodník mount kamery zaisťuje, že vaše off-road fotoaparát pobytov bezpečné a stabilné aj v nerovnom teréne a drsnom počasí, zabezpečenie dlhodobé obslužnosti.

4.Univerzálny Dizajn: Ľahko nainštalovať tento chodník fotoaparát pripojiť na vonkajší stromy, jeleň kŕmenie merače času, solárne panely, a iné stavby, aby vyhovovali vašim rôzne požiadavky na monitorovanie.S jeho všestranný dizajn, môžete zachytiť úžasné voľne žijúce zvieratá zábery, prieskum váš pozemok, alebo len obdivovať krásu prírody.

5.Spoľahlivý Výkon: Náš chodník fotoaparát mount môžu podporovať a hmotnosti do 5 KG s ľahkosťou, vďaka tomu je vysoko odolné a spoľahlivé pre použitie v prírode.Môžete nastaviť uhol, aby vyhovovali vašej shoting požiadavky a veríme, že to nebude uvoľniť alebo naklonenia v dôsledku gravitácie.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *