• Domov
  • Táborenie A Turistika
  • Drevo Dopravcu Na Palivové Drevo Krbové Drevo Držiak Dreva Požiaru Kachle Krbové Príslušenstvo Drevo Skladovanie Držiteľa Ťažké Denník Dopravcu

Drevo Dopravcu Na Palivové Drevo Krbové Drevo Držiak Dreva Požiaru Kachle Krbové Príslušenstvo Drevo Skladovanie Držiteľa Ťažké Denník Dopravcu

€44.60
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Toto drevo držiak taška je ideálne riešenie pre vašu barbecue noci!To môže byť použitý na dlhú dobu, bez toho poškodený.Robustné materiál odolá hmotnosti dreva s menej stresu.Tiež je ľahko prenosný a vziať so sebou kdekoľvek.Užite si uvoľnený večer s vašimi blízkymi okolo ohňa.

Materiál: Oxford handričkou

Veľkosť produktu: 66*45 cm/25.98*17.91 v

Zoznam:

1*oheň, drevo držiak taška

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Spoľahlivý materiál: Naše drevo tote taška je vyrobená z materiálov, vrátane Oxford látky a dvojité šitie, takže je silný a robustný dostatočne zvládnuť ťažké zaťaženie bez porušenia nadol.

2.Dosť objemnú: Toto drevo tote bag, ktorý je určený na prepravu ťažkých bremien a trvať dlhý čas.S priestranný interiér, to sa môže ubytovať dosť protokolov pre váš otepľovanie potreby.

3.Ergonomická Podpora Rukoväť: Menej Stresu, Lepšiu Ochranu.Kompletné vaše drevo odvoz úlohy s ľahkosťou!Naše tote bag funkcie bonus čalúnená rukoväť, popruh, ktorý poskytuje ergonomické podporu, znižuje tlak na prsty a zápästia.

4.Ľahké Skladovanie: S jeho praktický dizajn, to drevo tote bag môžu byť uložené kdekoľvek a ľahko záhyby preč, keď nie v použitie.Jeho praktické skladovanie dizajn je veľmi pohodlný nástroj pre prepravu a skladovanie drevo.

5.Široký Aplikácie: Zabezpečiť bezproblémové vonkajšie skúsenosti s týmto palivové drevo tote bag.Efektívne triediť a nosiť drevo pre každú príležitosť, to gril, camping alebo táborák noc.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *