• Domov
  • Táborenie A Turistika
  • Potreby Na Kempovanie Sporák Vietor Štít Čelné Sklo Kryt Pre Vonkajšie Piknik Sporák Prenosné Vonkajšie Piknik Sporák Sporák Vietor Obrazovke

Potreby Na Kempovanie Sporák Vietor Štít Čelné Sklo Kryt Pre Vonkajšie Piknik Sporák Prenosné Vonkajšie Piknik Sporák Sporák Vietor Obrazovke

€15.10 €10.57
Na sklade

  • S Zapaľovacie Zariadenie alebo Nie - Zahrnuté
  • Jednorazové - No
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Plynový Sporák

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Vždy, keď budete chcieť využiť náš Tábor Sporák Vietor Stráže, aby si vonkajšie varenie.Účinne blokuje vietor a je vyrobená z tepelne a oteruvzdorné materiály, zabezpečiť vašu bezpečnosť a pohodlie.Ideálne pre outdoorové aktivity, ako je táborenie a turistika.

Špecifikácia:

Názov: Potreby Na Kempovanie Sporák Vietor Štít

Hmotnosť: 275 g

Rozmery: (cca.)65*24*0.4 cm/25.59*9.45*0.16 palcov

Materiál: hliníková zliatina

Druh tipy:

1. Vzhľadom na teplotu farieb displeja, fotoaparát, okolitého svetla a fotografovanie schopnosti, atď., tam môže byť mierne farebné rozdiely na obrázkoch niektorých výrobkov, a farba je predmetom skutočného produktu!

2. Vzhľadom na rôzne ručné meranie, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

Balenie Zoznam:

1* Potreby Na Kempovanie Sporák Vietor Štít

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jednoduchú Prepravu: Tento potreby na kempovanie sporák vietor štít, malé rozmery a nízku hmotnosť, čo je výhodné pre vás vychutnať zábavu vonkajšie varenie kedykoľvek.To môže byť vykonané pohodlne vo vašom batohu či kufri.

2.Bezpečné Použitie: S nehrdzavejúcej ocele pin dizajn, tento potreby na kempovanie sporák vietor štít nie je ľahké uvoľniť alebo spadne, zabezpečenie vášho komfortu a bezpečnosti počas vonkajšie varenie.

3.Windproof Dizajn: Tento potreby na kempovanie sporák vietor štít môže byť zložené do rôznych tvarov a uhlov, aby účinne blokovať vietor a zlepšiť účinnosť spaľovania.To môže tiež prispôsobiť na rôzne horáky a prostredia s voľným skladacie funkciu.

4.Slúžia na Dlhú Dobu: Remeselnícky hliníkovej zliatiny, tento vietor štít pre potreby na kempovanie sporák môže pochváliť odolnosť, tepelne-odolné, a nosenie-odolné proti hrdzi a deformácie.

5.Energeticky Efektívne: hliníkové zliatiny materiálu nie je iba robustné a ľahké, ale tiež odráža svetlo dobre, čo urýchľuje vykurovanie a znižuje spotrebu energie.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *