Ľahký Motocykel Batoh Motocykel Pokrývky Hlavy Na Koni Daypack Ľahké Skladovanie Taška Prachu Ochrana Pre Motocyklový Šport

€21.21 €10.60
Na sklade

  • Položka Šírka - 0.0inch
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Dĺžka - 0.0inch
  • Položka Výška - 0.0inch
  • Položka Hmotnosť - 1.0kg
  • Položka Priemer - 0.0inch

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Popis Výrobku:

Aby bolo výhodnejšie pre cyklistov na prepravu, keď ide von, to môže spĺňať funkciu balenie pokrývky hlavy a tiež spĺňať potreby každodenné cestovanie.

Špecifikácia Výrobku:

Materiál: Nylon

Farba: Čierna

Veľkosť: rozvinúť 36*46 cm/14*18in, obchod 6*6*13 cm/2.3*2.3*5.12 v

Balenie Zoznam:

Ľahký Motocykel Batoh*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vysoko kvalitné Materiály: Vyrobené z šifrované nylon handričkou, táto skladacia viacúčelový batoh je trvanlivé a odolné voči oderu s high-kvalitné a detailné spracovanie.

2.Dosť Kapacita: S kompaktný batoh môžete získať úložný priestor, ak je to potrebné.Na 28 L batoh je vhodný pre outdoorové športy, drží basketbal, obuv, okuliare.

3.Pohodlie na Použitie: Vybavené najviac pohodlné široké priedušná oka ramenné popruhy, tento ľahký motocykel batoh je ideálny pre jednodňové výlety, dovolenka, cestovanie, denné výlety, školy.

4.Prenosné & Výhodné: Ľahko umiestnené vo vrecku, tento integrovaný úložný vak váži len 100 g, ktorý je integrovaný úložný vak, rovnako, znižuje únavu a robiť si užiť si jazdu.

5.Všestranné Použitie: Ideálne pre motocykle, cyklistika, rybolov, horolezectvo, pešia turistika, beh na krátke vzdialenosti, cestovanie, atď., tento ľahký pokrývky hlavy batoh je vhodný pre každodenné použitie.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *