• Domov
  • Táborenie A Turistika
  • Horolezecké Lano Vysoká Pevnosť Vonkajšie Lano S Nehrdzavejúcej Ocele Karabín Strom Horolezecká Výstroj S Rukoväť 13.12 ft Uniknúť Dovník

Horolezecké Lano Vysoká Pevnosť Vonkajšie Lano S Nehrdzavejúcej Ocele Karabín Strom Horolezecká Výstroj S Rukoväť 13.12 ft Uniknúť Dovník

€30.25 €11.19
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Popis:

Skúsenosti rozšírené púšti dobrodružstvo s naše zlaňovanie lano.Silné nosnosť a stredne dĺžka robiť to ideálne pre rôzne aktivity.Plus, lano, znižuje únavu ruky pre lepší výkon.

Špecifikácia:

Názov Produktu: Sánky Lano

Farba: modrá/žltá/oranžová/čierna

Materiál: nylon+PP+nehrdzavejúcej ocele

Čistá hmotnosť: cca 270 g

Brutto Hmotnosť: cca 270 g

Veľkosť produktu: o 24x17x4cm/9.45x6.69x1.57 cm

Balenie Zoznam:

Horolezecké lano x1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Spoločník vonku: Používa sa pre horolezectvo a iné outdoorové aktivity, tento horolezecké lano je spoľahlivá voľba pre všetky vaše púšti dobrodružstvo.Praktické pre použitie na saniach kočíky príliš.

2.Stabilné Upevnenie: Naše lezenie lano je vybavený heavy-duty nehrdzavejúcej ocele karabín, ktoré zaručujú pevnosť a spoľahlivosť, prevencia prípadných sklz, vám ponúka starať-free stúpania.

3.Pohodlné Uchopenie: Na sánkovanie vozíka lano prichádza s humanized zvládnuť dizajnu, ktoré umožňuje pohodlné držanie, znižuje únavu ruky a jednoducho sa ovláda.

4.Superior Húževnatosť: Naše horolezecké lano vyvinuté v spolupráci s najlepšou kvalitou materiálu, zabezpečuje mimoriadnu pevnosť a odolnosť.Má vysokú nosnosť a vydrží extrémne napätie, zaručuje bezpečné a úspešné stúpania každý čas.

5.Flexibilné a Adaptabilné: Meniteľná až 4 metrov, naše lezenie lano poskytuje dostatok dĺžka všestrannosť, ktorá vyhovuje žiadne lezenie scenár.Plus, s jeho nylon materiálu a ľahko-to-nastavte funkciu, môžete maximalizovať vaše lezenie potenciál bez obmedzení.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *