20Pcs Self-adhesiv Kábel Klipy Drôt Klipy Kábel Drôt Riadenia Drôt, Kábel Držiak Svorky pre Auto Kancelárie a Domácnosti

€5.66 €3.06
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Plastové

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

【Lepidlo Kábel Klip] vyzýva Vyrobené z ABS plastu, super lepivými späť pad môže ľahko trhať podklad, ktorý robí naše lepidlo kábel klip silné a odolné.

【Široký Aplikácie] vyzýva Tieto kábel riadenia klipy sú široko používané pre správu káblov, vhodný pre vodičov pod 0.24 palcov (cca 0.7 cm) priemer: sieťové káble, TV koaxiálne káble, káble USB, mobilného telefónu, nabíjačky, Ethernet, drôty, automobilový priemysel, Dashcams v domácnosti a kancelárie.Sú ideálne pre ľudí, ktorí chcú mať málo žiadny kábel v ich domácnosti.

【Multi-purpose] vyzýva Našich lepidlo kábel klipy nie sú použité iba pre kábel manažérov, ale aj pomôže ľahko vyzdobiť Halloween, deň Vďakyvzdania, Vianočné osvetlenie.Tieto Ethernetový kábel klipy sú tiež skvelé pre umiestnenie na pracovnej ploche, kov, sklo, drevo povrchy.

【Jednoduché Použitie] vyzýva Len odlúpnite späť a držať drôt klip na rovný a suchý povrch, bez akýchkoľvek skrutiek alebo nástroje, náš vodič klip bude úhľadne usporiadať chaotický vodičov.Ľahko odstrániť bez zvyšku a škody, ideálny pre ľudí, ktorí chodia veľa a nemám čas.

【Poznámka pred použitím] vyzýva Pred použitím drôtu organizátor klipy, uistite sa, že čistenie montáž povrch s alkoholom pad, palicu a stlačte ich za 30 sekúnd, a používať ich po 24 hodinách pre maximálnu priľnavosť.

Farba: biela, čierna, transparentná

Veľkosť: ako je znázornené

Obsah balenia: 20 x Drôt Klip

1 Recenzia na Produkt

  • Author

    Dodanie je trochu pomalý.

    Zákazník - 2023-12-05

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *