• Domov
  • Krása A Zdravie.
  • 30ml Podporuje Zdravé Sluchu, Tinnitus Riešenie Olej Otitis Ucho Opuchy Tvrdé Sluchu, Hluchota Vypúšťanie Earache Zmierniť R5C9

30ml Podporuje Zdravé Sluchu, Tinnitus Riešenie Olej Otitis Ucho Opuchy Tvrdé Sluchu, Hluchota Vypúšťanie Earache Zmierniť R5C9

€2.53 €1.31
Na sklade

  • Položka Druh - Ušné Starostlivosť
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Počet Kusov - Jedna Jednotka

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

opíšte

Netto obsahom 30ml

funkcia

Rozlúčiť sa, hučanie v ušiach a bolesti hlavy!To ucho drop liečba môže poskytovať úľavu od vašich tinnitus, hučanie v ušiach, strata sluchu a mnoho ďalších ucho súvisiace problémy.

Okamžite zmierňuje hučanie zvuky ako zvonenie, bzučanie, kliknutím na položku a syčanie.Pomáha zmierniť nepohodlie a nepríjemné príznaky hučanie v ušiach, a tiež pomáha liečiť hluchota, nespavosť, bolesti hlavy a ucha zápal.Tieto ušné kvapky môžu upokojiť vaše celý nervový systém a znížiť záchvaty paniky.

Tento vlastnícke 100% botanická zmes je organický homeopatický liek na dočasnú úľavu tinnitus, bzučanie, zvonenie a kliknutím na bezpečný a prirodzený prostriedok.

To ucho pokles zvyšuje prietok krvi a zlepšuje telesné funkcie.To pomáha upokojiť uši a zmierniť opuchy, sucho a bolesť.Viac hluku!

Vyrobené z organických rastlinných výťažkov, nie je potrebné sa obávať vedľajších účinkov alebo alergie, náš homeopatický ušné kvapky neobsahujú žiadne škodlivé chemikálie a sú bezpečné pre dospelých a deti.

ako používať

Umožniť kvapky zostane v uchu, na 3 až 5 minút pri zachovaní hlavu naklonenú alebo umiestnením bavlna v uchu.Prebytok kvapôčky vody na vonkajšie ucho je možné zotrieť.Použiť až 4 krát denne po dobu maximálne 48 hodín.

Komentár:

1. Ručné meranie tolerancie je 2-5g.Prosím, nevadí, že vaše suplovanie.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujem moc!

3. SKU farba je obal výrobku farba

Balík obsahuje:

1 X tinnitus ušné kvapky

Ďakujeme za vašu podporu!Vitajte kúpiť od nás!ak chcete kúpiť viac ako sme uviedli, prosím, kontaktujte nás.budeme pripravení odpovedať vám čo najskôr.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *