• Domov
  • Domáce Spotrebiče
  • Oká Tkaniny Antimosquito Kryt Skladacia -Up Cestovné Mosquito Net Za Posteľ Bez Inštalácie-Stredná Veľkosť

Oká Tkaniny Antimosquito Kryt Skladacia -Up Cestovné Mosquito Net Za Posteľ Bez Inštalácie-Stredná Veľkosť

€11.97 €7.19
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - FGHGF

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Vitajte v našom obchode.

Naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný.Podporujeme dropshipping a veľkoobchod .Ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.S Pozdravom!

Jedinečný a inovatívny dizajn: mosquito net pokrýva len hlavou, s použitím deka, blokovanie komár poruchy.Komár tepla čistý veľkosť is70 x 50 x 40 cm, vhodné pre malé veľkosti jeden vankúš.

Žiadna inštalácia, pripravené na použitie: -do ochranných sietí proti komárom sú veľmi ľahko nainštalovať, pretože sa na miesto, keď ste si ich z vrecka.Tiež, stačí len 5 krokov zložiť a skladovať ako kruh s priemerom 20 cm.

Skladacia a Prenosné: hmotnosť: 68 g.Ľahko zložiť a vziať kdekoľvek, môžete vykonávať komára tepla cez sieť, batohu alebo taške( viac 7.87 palcov ) priamo.ideálny pre domáce bývanie, camping a cestovanie.Mosquito net je možné umyť ruky vo vode a vzduchu sušené ľahko.

Materiál: mosquito hlavu čistý je vyrobená z polyesteru a nylonu s priedušná high-density oka, vonkajší okraj má krásne modré hranice.

Farba: Biela

Materiál: mesh handričkou

Obsah Balenia:

1 x Antimosquito kryt

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *