• Domov
  • Táborenie A Turistika
  • Kemp s moskytiérou a Rainfly Ľahký Prenosný Spanie Stan s Batohom, Cestovné Vonkajšie zariadenia (Kamufláž)

Kemp s moskytiérou a Rainfly Ľahký Prenosný Spanie Stan s Batohom, Cestovné Vonkajšie zariadenia (Kamufláž)

€117.48 €90.46
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Camping Lopaty

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Camping Dážď Lietať----Každý kemp vybavený kryt dážď, vaše backpacking môže byť použitý ako slnečník a na Úkryt na daždivé dni.Aj vy sa len pozrieť na dva posty, alebo stromy, potom je vytvorenie jednotného priestoru pre seba, aby si relax alebo čítanie čas.

s Komármi Sietí----moskytiérou a sú z jedného kusu dizajn, nie je možné odstrániť. 2500 otvory na štvorcový palec, malé a husté ôk siete môže účinne zastaviť hmyzom a obťažovanie komáre a hmyz.Ak nechcete použitie s čistú, otočte ním do downsideand, a si šťastný čas, ako je bežné .

Ľahké a Jednoduché Nastavenie----spanie je vyrobená z high-pevnosť a priedušná Taffeta 210T nylon, , roztrhnutiu a silné zaťaženie ložiska, max kapacita 440lbs/200 kg.Automatické quick-open design, inštalujú jednoduchšie, nie na uzol, šetrí váš čas počas kempovanie, cestovanie.

Určený pre Vonkajšie----meracie 106*55 cm (270*140 cm), hmotnosť 3.9 LB, skladanie veľkosť 16*5*4.5 palec, tak to len zaberá málo miesta v batohu.Začiatok mosquito net má háčik na zavesenie camping svetlá, nápojové fľaše, nákupné tašky a pod., tam je vrecko pre mobilné telefóny, občerstvenie, alebo osobné veci

One Stop Shopping----camping set patria 2 * 10 stôp strom popruhy s 10 nastaviteľné slučky, 2 hliníkové karabín, 2 x stan nechtov, 2 netto laná, 2 * kovové chyba čistý pól, dážď pokrytie a s chybu net, všetky veci zahrnuté, ste don\\'t vyhĺadať iné.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *