• Domov
  • Home Decor
  • Kráľ Karol III Suvenír Mince 3D Odznak Jeho Veličenstvo Suvenírov Pamätník Zber Zberateľské Mince Proti Korózii Robustný Pre Živé

Kráľ Karol III Suvenír Mince 3D Odznak Jeho Veličenstvo Suvenírov Pamätník Zber Zberateľské Mince Proti Korózii Robustný Pre Živé

€5.45 €2.73
Na sklade

  • Štýl - Moderný Štýl
  • Materiál - Kov
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Tému - Ľudia

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Hľadáte báječný darček pre mince milenca?Tento zberateľskú mincu ponúka ohromujúci plastický dizajn Kráľa Karola.Je vyrobená z odolného kovu, ktorý môže byť použitý a uložené na dlhú dobu.Táto minca je ideálny pre zobrazovanie v spálne, alebo pridať do svojej zbierky.Nenechajte si ujsť túto príležitosť vlastniť kus histórie.

Špecifikácia:

Názov: Kráľ Karol III Suvenír Mince

Materiál: Kov

Veľkosť: 4*4*1 CM/1.5*1.5*0.39 V (cca.)

Balenie Zoznam:

1 * Kráľ Karol III Suvenír Mince

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, môže byť farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť chyba vo veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Krásny Suvenír: Oslavu života a úspechov King Charles s túto pamätnú mincu.Táto minca je skvelý spôsob, ako vyjadriť svoju hrdosť a obdiv za ušľachtilé vodca, ktorý bojoval za slobodu a spravodlivosť.Je to jedinečný a zmysluplné so suvenírmi, že môžete milovať pre nadchádzajúce roky.

2.Pamätné Mince: Táto minca je ručné remeslo, ktoré ctí pamiatku Kráľ Karol, ktorý bol milovaný a rešpektovaný monarchu.Nie je strieborné mince, ktoré môžete obchod, ale zberateľskú mincu, ktorá ponúka elegantný dizajn a kvalitné mince.To je hoden položky pre vaše zber a nádherný darček pre všetkých royal nadšenec.

3.Dlho-Trvajúce Mince: Tento Kráľ Karol pamätné mince funkcie úžasný portrét milovanej monarch na jednej strane a royal na druhej.Mince je jemne remeselnícky zložité detaily a hladké hrany.To je krásny na históriu a dedičstvo Kráľa Karola.

4.Nádherné Pamätné Mince: Táto minca funkcie 3D reliéf Kráľa Karola III, s lesklé strieborné prevedenie, že zvyšuje jej krásu.To je skvelý spôsob, ako si pripomíname významné príležitosti a česť kráľovskej legacy.

5.Kráľovská História vo Vašej Domácnosti: Táto minca oslavuje King Charles.To je krásne a cenné mince, ktoré môžete zobraziť vo vašej domácnosti.To sa pridať dotyk kráľovská história do každej miestnosti, či už je to vaša obývacia izba, spálňa, herňa, alebo haly.Táto minca je aj premyslené darček pre každého, kto obdivuje King Charles a v jeho odkaze.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *