• Domov
  • Home Decor
  • Boot Zápas Držiak s Útočník Keramické Zápas Jar pre Kuchyňa Zápas Držiak pre Kúpeľne, Kuchyne Zápalka Držiteľ Dom Dekor

Boot Zápas Držiak s Útočník Keramické Zápas Jar pre Kuchyňa Zápas Držiak pre Kúpeľne, Kuchyne Zápalka Držiteľ Dom Dekor

€13.14 €6.57
Na sklade

  • Štýl - Moderný Štýl
  • Materiál - Plastové
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Je To Inteligentné Zariadenie - no

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Odrážky:

1、【Tvorivé Kovboj Boot Dizajn] vyzýva Boot Zápas Držiak s Útočník je navrhnuté v štýle kovbojské topánky, český štýl prináša iný pocit, vaše domáce dekorácie.

2、【Prichádza s Igniter] vyzýva spodnej časti Kovboj Boot Zápas Držiak je možné pripevniť pomocou zápas osvetľovacie zariadenie, a to je viac atraktívne pre ľahký zápas s zápas držiteľa a útočník na dne ako zapaľovač.

3、【Jednoduché Použitie] vyzýva Tým, že udrie zápasu na zápas papiera v spodnej časti Boot Zápas Držiak môžete jednoducho ľahký zápas, držte zápas držiaka jednou rukou, kompatibilný s mnohými rôznymi typmi zhody.

4、【Odolný Materiál] vyzýva Kovboj Boot Zápalka Držiak s Útočník je vyrobené z vysoko kvalitnej keramiky, krásny tvar a trvanlivé, kreatívny darček pre svadby, housewarmings, Vianoce.

5、【Univerzálne Použitie] vyzýva Boot Zápalka Držiteľ je krásne a nádherné, vhodné pre západné domáce dekorácie, vhodné pre kuchynské spotrebiče, krb, kúpeľňa, spálňa alebo pracovňa.

Funkcie:

Navrhnuté v štýle kovbojské topánky, bohémsky štýl prináša iný pocit vášho domova.

Tým, že udrie zápasu na zápas papiera v spodnej časti, jedna ruka drží zápas držiak ľahko ľahký zápas. (Kompatibilný s mnohými rôznymi typmi zápasov)

Vyrobené z vysoko kvalitnej keramiky, to je krásne tvarované a odolné.Vhodné pre kuchynské spotrebiče, krb, kúpeľňa, spálňa alebo kancelária, kreatívny darček pre svadby, housewarmings, Vianoce.

Špecifikácia:

Materiál: biela keramika

Veľkosť: o 7.8*6.8*3.5 cm/3.07 x 2.68 x 1.38 palec

Balenie Zoznam:

Kovboj Boot Zápas Držiak*1pcs

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné efekty a filmovanie uhlov, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *