• Domov
  • Home Decor
  • Kreatívne Výletnej Lode Tekutiny Drift Fľaša Ploche Zdobia Narodeniny Fľaša Darček Pre Presýpacie Hodiny Auto Ornament Vitríny Dary

Kreatívne Výletnej Lode Tekutiny Drift Fľaša Ploche Zdobia Narodeniny Fľaša Darček Pre Presýpacie Hodiny Auto Ornament Vitríny Dary

€19.00 €9.49
Na sklade

  • Štýl - Moderný Štýl
  • Materiál - Plastové
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Je To Inteligentné Zariadenie - no

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Odrážky:

1.Jedinečný Dizajn: výletné lode tekutiny model je založený na príbeh Titanicu.Tento unsinkable výletnej lode dekorácie symbolizuje unsinkable lásku a odvahu a znamená, že naša láska a život, môže čeliť mnohým výzvam a ťažkosti.Keď máme takéto nebojácny odvahu, budeme prijímať etejrnal lásky.

2.Vynikajúci Materiál: Výletných lodí a ľadovcov sú vyrobené z živice, a postavený-v morskej vode je čistá voda a rastlinný olej, aby ste ho nikdy klesá.Vonkajšia vrstva je vyrobená z high-kvalitné akrylové, s crystal-ako transparentnosť, mäkké, ľahké a jasné videnie.

3.Aby Ste si Relax: môžete použiť zábavné a kreatívne výletnej lode ozdoby na zmiernenie stresu a úzkosti a dať si skvelý pocit bezpečia.To hojdačky odlišne v závislosti na tom, koľko vody sa pohybuje, takže máte pocit, akoby ste v búrke na mori.

4.Rôzne Použitia: Táto výletnej lode dekorácie môžu byť použité na výzdobu vášho auta, spálňa, obývacia izba, počítač, písací stôl a jedálenský stôl.Nedávajte ho v aute, alebo vystaviť na slnko a v lete to môže zlomiť.

5.Vynikajúci Darček: môžete dať unsinkable model ornament, príbuzných, priateľov, deti, kolegovia, tvojich priateľov, priateľky, manželky, manželia, snúbenci a jachte milenci, to nie je len jednoduchý model hračky, ale aj perfektný darček symbolizujú ducha statočnosť a etsernal lásky.

Popis:

1. Vonkajšia vrstva je vyrobená z high-kvalitné akrylové, s crystal-ako transparentnosť, mäkké, ľahké a jasné videnie.

2. Výletné lode príslušenstvo môže dať si skvelý pocit bezpečnosti a zmierniť stres a úzkosť.

3. Ideálny darček pre príbuzných, priateľov, kolegov, tvojich priateľov, priateľky, manželky, manželia a jachte milenci.

Špecifikácia:

Vonkajší Materiál: Akryl

Výletné Lode a Lcebergs: Živica

Kvapalina: Rastlinného oleja a vody

Hmotnosť výrobku: 0,3 KG

Veľkosť produktu: 146*54*52mm/ 0.55*2.12*2.04 palcov

Platné Scéna: Láska prejavu, inšpiratívne

Miesto na Scéne: Auto, domov, plochy, záhrady, obývacia izba, spálňa, atď.

Výrobok je ručne vyrábané, niektoré miesta sú normálne, prosím pochopiť.

Balenie Zoznam:

Výletné Lode Tekutiny Drift Fľaše*1

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *