• Domov
  • Home Decor
  • Zvlhčovač Pre Spálne Posteli Atmosférický Parný Zvlhčovač Nabíjateľná Automobilov, Interiérové Doplnky Pre Obývacia Izba Auto Suteréne

Zvlhčovač Pre Spálne Posteli Atmosférický Parný Zvlhčovač Nabíjateľná Automobilov, Interiérové Doplnky Pre Obývacia Izba Auto Suteréne

€25.25 €9.09
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Naše zvlhčovač je vyrobený s ABS a PP a materiálu PC, takže je ľahké a trvanlivé.S tichým funkcie a nočné svetlo funkcie, budete si kľudné a relaxačné prostredie počas jazdy.

Špecifikácie:

Produkt materiál: ABS+PP+PC

Hmotnosť výrobku: o 205 g

Veľkosť produktu: (cca.)8*8*14.9 cm/3.15*3.15*5.87 palcov

Balenie Zoznam:

1pc*Zvlhčovač

1pc*USB kábel

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Pokročilá Technológia: Prijmite silu prírody s našimi USB Zvlhčovač vyrobené z eko-šetrné ABS, PP a materiálu PC.Skúsenosti pokojné a tiché prostredie miestnosti počas celého dňa s jeho ohňovzdorné stavebné a trvanlivé stavať.

2.Vykonávať Pohodlie: Tento USB zvlhčovač pracuje ticho, vytvára upokojujúci a relaxačnú atmosféru pre váš domov alebo podnikania.Je kompaktný a nádherné, s ľahký a dekoratívny dizajn.Môžete ľahko nosiť so sebou, nech ste kdekoľvek, a využívať výhody, vlhkých a dobre udržiavané vzduchu.

3.Multi-Používať Zvlhčovač: Užite si dobre udržiavané a vlhký vzduch, kedykoľvek a kdekoľvek s týmto USB zvlhčovač, ideálne pre vaše auto, obývacia izba, spálňa, kuchyňa, štúdiu, izbe, alebo v pivnici.

4.Nočného Dizajn: Dopriať upokojujúcu atmosféru a moisturized vzduchu s našimi USB Zvlhčovač, ktorý ponúka Nočné Svetlo funkciu.Nízka hlučnosť prevádzky a ľahký-k-používať funkciu, aby to ideálne pre uvoľnené spanie.

5.Energeticky Efektívne: Vďaka svojej energeticky úsporné dizajn a vynikajúce tesnenie, tento USB Zvlhčovač pracuje ticho a efektívne, prináša perfektné úrovne vlhkosti pre vašu spálňu bez akýchkoľvek únikov alebo poruchy.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *