• Domov
  • Home Decor
  • Thriller Diablova Ruka Záložku Black Strašidelný Strane knižných Značiek 3D Diablova Ruka Záložky Živice Pazúr Čarodejnice Strane Festival Dekor

Thriller Diablova Ruka Záložku Black Strašidelný Strane knižných Značiek 3D Diablova Ruka Záložky Živice Pazúr Čarodejnice Strane Festival Dekor

€17.23 €8.62
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Plastové

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Popis:

1. List zo sveta horor pomaly otvára svoje knihy.Toto je ornament plné tvorivosti a teroru.

2. Diablova ruka záložku je ideálny darček pre Halloween, to môže vydesiť vaša rodina alebo priatelia, veľmi dobre, a môžete tiež dať ich ako darček.

3. Diablova ruka záložku je vyrobený z vysoko kvalitných živíc a dreva, ktoré je trvalé, bezpečné a pohodlné na dotyk.

Špecifikácia:

Veľkosť produktu: o 9.5*8*12.5 cm/3.74*3.15*4.92 v

Hmotnosť výrobku: o 80g

Materiál: živica + drevo

Zoznam produktov:

1* Diablova Ruka Záložku

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Dlhé Nechty Tvar] vyzýva Thriller Diablova Ruka Záložky sú navrhnuté s tvarom dlho nechty na diablova pazúry, ktoré sú plné hrôzy a môže vytvoriť veľmi desivé atmosféru.

2.【Kvalitný Materiál] vyzýva Vyrobené z vysoko kvalitnej živice a drevené materiály, Diablova Ruka Záložky sú oteruvzdorné, odolné a môžu byť použité na dlhú dobu.

3.【Vhodné pre Vaše Čítanie] vyzýva 3D Pazúr Záložky môže pomôcť záznam z čítania pokrok, tak ako na uľahčenie čítania.Zároveň je jednoduché použitie, a to môže byť vložené priamo do stránke knihy.

4.【Malé rozmery] vyzýva Thriller Strane Záložku má vlastnosti, malé rozmery a ľahká, takže to nezaberá veľa miesta a je tiež prenosné.Môžete ľahko vziať so sebou na cesty.

5.【Kreatívny Darček] vyzýva Diablova Ruka Živice Záložky sú praktické a skvelý spôsob, ako vydesiť vaša rodina alebo priatelia.Je to skvelý nápad dať to ako darček pre priateľa, kto miluje čítať.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *