• Domov
  • Home Decor
  • 1 Ks Vitajte Doma Drevené Dvere Prihlásiť Teplé Dekorácie Nádvorie Doorplate Zavesiť Drevené Vidieka Deň Doorplate USA Dekoratívne Mora V0H8

1 Ks Vitajte Doma Drevené Dvere Prihlásiť Teplé Dekorácie Nádvorie Doorplate Zavesiť Drevené Vidieka Deň Doorplate USA Dekoratívne Mora V0H8

€33.29 €19.97
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Drevo;Drevené

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Nádherné drevené prihláste sa: drevený znamenie je vyrobený z vysoko-kvalitného dreva, ukazuje klasický štýl Americkej krajiny.Jemné drevo textúru a ručné rezanie dať jedinečnú chuť, pridaním prírodných a teplý pocit na vašom dvore.

Silný a odolný: Vyrobené silné drevené materiály a trvanlivé procesov, tieto dvere doska má vynikajúcu trvanlivosť a odolnosť voči poveternostným vplyvom.To môže byť použitý na dlhú dobu bez vyblednutie alebo deformáciu, či je vystavené priamemu slnku alebo dažďu, môže udržiavať dobrý vzhľad.

Privítať slová: drevený znamenie je krásne s vyrytým anglických slov "Welcome Home", aby vás a vašu rodinu privítať.Tento jednoduchý, ale zmysluplná veta prinesie teplo a radosť do vašej záhrady.

Elegantná čierna stuha výbava: drevený výpis prichádza s pôvabnou black bow trim, že pridáva pocit elegancie a romantika na celé dvere číslo.Toto malé a jemné detail robí záznam ešte viac jedinečná a dodáva pocit vkus na vašu terasu vchodom.

Jedinečné domova: drevený záznam je viac než len dvere značku, môže byť aj súčasťou vášho domova.Či už visí od dvere, stenu alebo visiace z záhradné steny, to môže byť oko-lov zvýrazniť.Či už je to pre vaše vlastné použitie, alebo ako darček pre priateľa, toto jedinečné domova môžete pridať zvláštne kúzlo vášho domova.

Názov produktu: Vitajte doma drevené dvere tanier teplej závesné dekorácie

Produkt color: Čierna

Veľkosť produktu: 30 cm/11.81 palcov

Materiál: Drevo

Balenie obsahuje: 1PC/2PC Vitajte doma Drevené dvere prihlásiť teplé závesné dekorácie

ahoj, chlapci, ďakujem vám za návštevu mojej obchodu.Existuje tak veľa užitočných a lacné položky v našom obchode.Pekný deň!

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *