• Domov
  • Domácich Kutilov
  • 12 Pack Záhradné Hadice Sprievodca Spike,Povinnosť Tmavo Zelenú Spin Hore, Drží Záhradné Hadice Z Kvetinové Záhony, Na Ochranu Rastlín

12 Pack Záhradné Hadice Sprievodca Spike,Povinnosť Tmavo Zelenú Spin Hore, Drží Záhradné Hadice Z Kvetinové Záhony, Na Ochranu Rastlín

€36.25 €23.20
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

[12 Pack Ochranu Rastlín Hadice Guide]: Bezpečné hadice sprievodca hrotmi pevne do zeme.Udržať záhradnej hadice od záhonov a kĺzať po rohu záhrady, bez poškodenia rastlín.

[Jednoduché ovládanie Záhradnej Hadice]: valcov otáčať hladko, budete ťahať vodu, hadice bez námahy, zatiaľ čo zalievanie rastlín alebo umývanie auta.A hadice nie spleti alebo uzol ľahko.

[Vysoká Kvalita Materiálu]:Záhradné Hadice Sprievodca Zásobníka je vyrobené z vysoko kvalitného plastu pp materiálu.Odolné, silné, odolné voči vode a korózii, môžu byť použité na dlhú dobu.

[Jednoduchá Inštalácia]: Č zhromaždenia nevyžaduje.Spike je ostrý a robustná natoľko, aby preniknúť a umožnia pozíciu väčšina z trávnika a udržať ju na mieste.

[Hojne využívajú]: Vhodné pre rôzne záhradnej hadice alebo tlakový čistič hadice.Ideálny pre poľnohospodárstvo, trávnik, záhrada, terasa, skleník, kvetinové záhony a tak ďalej.

Názov produktu: Hadica Sprievodca Spike

Komoditné hmotnosť: jedno:60 g

Farba: zelená

Materiál: pp

Veľkosť: 25 x 9 cm

Obsah Balenia:

12 x Hadice Sprievodca Spike

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *