• Domov
  • Školské Potreby
  • Zvýrazňovač Pásy 5 ks Jasné, Vymeniteľné Zvýrazňovač Pásky Karty Sticky Dlho Karty Farebné Stránke Značky, Indexu Karty Estetické

Zvýrazňovač Pásy 5 ks Jasné, Vymeniteľné Zvýrazňovač Pásky Karty Sticky Dlho Karty Farebné Stránke Značky, Indexu Karty Estetické

€3.31 €2.32
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Tieto knihy zvýrazňovač prúžky sú vyrobené z vysoko-kvalitného PET materiálu a funkcie priehľadný dizajn.Sú ideálne pre nájdenie a umiestnenie informácie rýchlo vo svojich knihách.Môžete ich použiť ako záložky, indexy, poznámky, alebo pre prijatie knihy poznámky.Robia vynikajúci darček pre každú príležitosť ako narodeniny, výročia, Halloween, Vianoce, alebo iný dar-dávať udalosti.

Funkcie:

Názov Produktu: Farebné Lepidlo Index Labels

Materiál: PET

Farba: biela, čierna

Veľkosť produktu: 14x5x1cm/5.51x1.97x0.39in

Hmotnosť výrobku: 75g

Zoznam:

5 x Zvýrazňovač Pásy

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Čistý dizajn: Udržať vaše poznámky a dokumenty, elegantné a organizované s Zvýrazňovač Pásy!Tieto žiarivky karty s transparentný dizajn, aby bolo jednoduché na zvýraznenie a označiť dôležité informácie, bez nepriaznivého vplyvu na čitateľnosť textu pod.

2.Spoľahlivá Priľnavosť: Naše zvýrazňovač pásy sú ideálny doplnok do vášho štúdia nástroje s ich nepremokavé a pevnú priľnavosť zaručuje zostať na mieste.Vyrobené z PET materiálu, sú bezpečné a bez zápachu, zabezpečiť spoľahlivú a dlhotrvajúci výkon.

3.Usporiadať a vyhľadať informácie: S týmito zvýrazňovač pásy, môžete mať svoj život a prácu organizuje označenie dôležité texty a poznámky.Či už potrebujete na štúdium, výskum, alebo plánu, tieto pásy vám pomôžu nájsť a vyhľadať informácie rýchlo a ľahko.

4.Široké uplatnenie: Pozdvihnúť svoje organizačné schopnosti s našimi Zvýrazňovač Pásy!Univerzálny pre záložky, indexy, poznámky, a viac, sú ideálne pre školy, knižnice, úrady, domy, a mimo nej.Zefektívniť štúdia rutinné bez námahy.

5.Nádherný darček: Tieto zvýrazňovač pásky sú ideálne pre značenie dôležitých informácií o knihách, poznámky, alebo dokumenty.Či ich potrebujete na štúdium, prácu, alebo organizovanie, tieto zvýrazňovač pásy bude váš život jednoduchší a farebnejšie.Plus, prichádzajú v kompaktné a prenosné

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *