• Domov
  • Interiérové Doplnky
  • Garážové brány Otvárač Klip, Garáž Vzdialená Clonu Clip Držiak Pre Liftmaster Sears Chamberlain, Na Diaľkové Ovládanie, 2 ks

Garážové brány Otvárač Klip, Garáž Vzdialená Clonu Clip Držiak Pre Liftmaster Sears Chamberlain, Na Diaľkové Ovládanie, 2 ks

€7.21 €5.48
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Garážové brány Otvárač Klip, Garáž Vzdialená Clonu Clip Držiak Pre Liftmaster Sears Chamberlain, Na Diaľkové Ovládanie, 2 ks

Garážové brány Klip Materiál - Naše clonu klip je vyrobený z nerezovej ukradnúť, čo je trvalé a nie je ľahké byť zlomený, klasické striebornej farbe.Vyhovuje väčšine garáž diaľkových ovládačov, Bezpečne prikladá vzdialenej na clonu vášho vozidla.

Garážové brány Otvárač Klip Dizajn - kompaktný a ľahký dizajn je veľmi vhodný pre cestovanie a out-of-home životný štýl.Tento klip možno držať vzdialenej položka pevne a nie je jednoduché proklouznout off.

Clonu Klipy Nastaviteľné - Vhodná pre zariadenia šírky medzi 45-65mm a žiadne ďalšie nástroje sú potrebné, jednoduchá inštalácia.Hľadia klip nahradiť vhodné pre 892lt, 894lt, 893max, 973lm, 373lm, 974lm, 374lm, 971lm, 371lm, 92lm, 372lm, 893lm, 891lm.

Dvere auta Otvárač Kompatibilné - Takmer všetky Diaľkové ovládače, ako pre BFT RCB02, V2 Phox2, Togo2wv, Prišiel TOP432-EE, Pôvodné diaľkové ovládanie výmenu, správnu veľkosť pre použitie s garážové brány otvárač.

Farba: Čierna

Materiál: nehrdzavejúca oceľ + plast

Veľkosť: 20 x 50 x 30 mm

Obsah Balenia:

2 x Garážové brány Otvárač Klip

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *