• Domov
  • Fitnes A Posilňovňa
  • Priedušná Zadok-Výťah Tvarovanie Patch Súbor Korisť Tvarovanie Škvrny Hip Zdvíhacie Nálepky Sprísnenie Tvarovanie Orgán Obrážačka Nálepky Rýchlo

Priedušná Zadok-Výťah Tvarovanie Patch Súbor Korisť Tvarovanie Škvrny Hip Zdvíhacie Nálepky Sprísnenie Tvarovanie Orgán Obrážačka Nálepky Rýchlo

€2.02 €0.77
Na sklade

  • Oddelenie Meno - MUŽI
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Typ športy - Silový Tréning
  • Školenia Stránky - Pás & Brucha Cvičenie

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Získať prenosné zadok vylepšenia riešenie s našimi Zadok Výťah Pásky.Hrajú troch-dimenzionální rezanie dizajn, náš pásky zlepšiť hip pružnosť a plnosť, zatiaľ čo používanie mäkký a priedušný materiál zaručuje pohodlie počas osobné použitie.Pozdraviť a perkier derriere!

Špecifikácia:

Názov Produktu: Zadok Zdvíhacie Záplaty

Špecifikácie produktu: 6pcs

Balenie veľkosť: 18.7*12.6*1.5 CM|7.36*4.96*0.59 palcov

Balenie zoznam:

Zadok Zdvíhacie Škvrny*6

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zvýšiť Váš Zadok: Užite si zdvihol a perkier zadok s našimi hip zdvíhacie patch.Žiadne ďalšie zariadenia, sa vyžaduje, len priložte ho do svojho zadku kedykoľvek a kdekoľvek.Jeho ľahký a ľahko-to-ramenný dizajn poskytuje prenosné zadok doplnku, nech ste kdekoľvek.

2.Prírodné Formula pre Hip Zdvíhacie: Náš hip zdvíhacie patch funkcie prírodné vzorec, ktorý je obohatený o rastlinné esencie, ktoré vyživujú, dotiahnuť a vylepšiť zadok vzhľad.Môžete sa tešiť na lepšiu pružnosť, plnosť, a pevnejšie, hladšie vzhľad, toto účinné a bezpečné riešenie.

3.Prispôsobený Dizajn: Náš hip zdvíhacie patch ponúka jedinečný trojrozmerný rezanie dizajn s krajčírstvo majstrovstvo, ktorá vyhovuje vašej hip krivky, čo má za následok perfektný a prirodzene vyzerajúci broskyňa zadok účinok.

4.Pohodlné Nosenie: Chráňte svoju pokožku pred nepohodlie s našimi hip zdvíhacie patch je mäkké a priedušné materiály.Ideálny pre každodenné nosenie, počas spánku, alebo výkone, patch nebude spôsobiť podráždenie.Výťah a tón zadoček s ľahkosťou a pohodlie.

5.Skvelý Darček: Tento hip zdvíhacie patch je nielen skvelá pre osobné použitie, ale tiež ideálny darček pre rodinu, kolegov, priateľov na Vianoce, Halloween, deň Vďakyvzdania, narodeniny a iné festivaly.Ukázať im, vašu starostlivosť a uznanie s tento úžasný produkt.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *