Silikónové Strane Strengthener Grip Krúžok Prst Silový Tréning Expander R66E

€8.88 €4.35
Na sklade

  • Druh - Uchytenie Krúžok
  • Typ športy - Silový Tréning
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Funkcia - zbrane
  • Oddelenie Meno - Unisex
  • Školenia Stránky - Ruky

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Funkcie:

OOTDTY

Ruky exerciser je vyrobený zo silikónu, pretože to je mäkký, elastický a odolný proti roztrhnutiu, a môžu byť použité na dlhú dobu bez poškodenia.

Tento list exerciser môžete trénovať vaše ruky tým, že podporuje krvný circulations, zlepšenie pružnosti a pevnosti, a relaxáciu svalov.

Tento druh telocvični náramok je malý a ľahký, ktoré je ľahko skladovať a prepravovať, keď idú von, alebo cestovanie.Vhodný pre mužov a ženy grip školenia.

Ruky cvičenie krúžok môže zvýšiť silu prsty, ruky, zápästia a predlaktia.Je ľahké držať a používať.Je navrhnutý s anti-slip bodov, aby ste sa cítili pohodlne.

Každú rukoväť má 2 druhy síl, rôzne farby majú rôzne pevnosti, čo je dosť na splnenie rôznych potrieb.Skvelé pre športovcov, hudobníkov a pacientov.

Špecifikácie:

Materiál: Silikón

Štýl: Ružová 20 až 30 libier/Rose Červené 30 do 40 lbs/Modrá 40-50 libier/Orange 50 až 60 kg/Čierna-farba 70 až 80 libier

Priemer: Cca. 7.8 cm/3.07 palec

Hrúbka: Cca. 2,5 cm/0.98 palec

Balenie Obsahuje:

1x Strane Strengthener Grip Krúžok

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *