• Domov
  • Matka & Kids
  • Kočík Organizátor Držiak Univerzálny Kočík Príslušenstvo S Vreckom Vodotesné Vrecko Anti-Slip

Kočík Organizátor Držiak Univerzálny Kočík Príslušenstvo S Vreckom Vodotesné Vrecko Anti-Slip

€21.96 €10.98
Na sklade

  • Vekové Rozpätie - 25-36m
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - coolmax

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Kočík Organizátor Taška so Zipsom je ideálny pre mamičky on-the-go.S jeho taška cez rameno dizajn, je to jednoducho váš plienky, peňaženku, kľúče a mobil.Stredný držiak môžete odložiť hračky alebo malé predmety, takže je vynikajúcou voľbou pre zaneprázdnených rodičov.Jednoduchá inštalácia, táto taška môže byť použitý na dlhú dobu.

Špecifikácia:

Veľkosť produktu: o 36x19x4cm/14.17x7.48x1.57 cm

Materiál: Oxford handričkou

Balenie Zoznam:

Kočík Organizátor Taška*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vysoká kapacita Skladovanie: Náš Univerzálny Kočík Organizátor poskytuje vysokú kapacitu dizajn s priestranné hlavných oddelení (36*19*4cm) a 3 držiaky.Stredný držiak môžete tiež podržte hračky alebo iné malé predmety, umožňuje zachovať všetky vaše dieťa nesmie chýbať organizované zároveň vonku.

2.Rozšírené Organizácie: Majte nesmie chýbať v dosahu s týmto univerzálny kočík organizátor.Oka pocket vám umožní rýchly prístup k vašim mobilného telefónu, zatiaľ čo predné vrecko obchody tkanív, občerstvenie, a iné drobné predmety.Ďalšie vrecká na zips poskytujú extra bezpečnosť pre vaše cennosti.

3.Multi-použitie: Tento univerzálny kočík organizátor má taška cez rameno dizajn, ktorý umožňuje rýchlo a jednoducho získať prístup k vášmu majetku.Môžete ho nosiť ako kabelka či taška cez rameno, keď opustíte kočík, takže je jednoduché na dopravu položky.

4.Jednoduchá a Rýchla Inštalácia: Užite si bezproblémovú prechádzky s ľahko inštalovať Univerzálny Kočík Organizátor.Jeho nastaviteľné popruhy môžu byť lepené na rukoväť, ponúka hands-free prístup na vaše dieťa nesmie chýbať.Anti-slip popruhu dizajn sa hodí pre všetky kočíky, zabezpečenie stres-voľný deň.

5.Dlho-Trvajúce Pohodlie: Tento univerzálny kočík organizátor je vyrobené z nepremokavého polyesteru vlákniny a pearl bavlny, ktoré sú silné a odolné materiály, ktoré môžu vydržať opotrebenie.Môžete použiť tieto organizátor na dlhú dobu bez obáv škvrny alebo škvrny.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *