• Domov
  • Ostatné Šport A Zábava
  • Plavecké Okuliare Pre Ženy s Vysokým Rozlíšením Plavecké Okuliare, plavecké Okuliare S Nastaviteľné chrániče sluchu Ochrana pred UV žiarením Silikónové Plávanie

Plavecké Okuliare Pre Ženy s Vysokým Rozlíšením Plavecké Okuliare, plavecké Okuliare S Nastaviteľné chrániče sluchu Ochrana pred UV žiarením Silikónové Plávanie

€9.01 €6.03
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Skúsenosti pohodlné plávanie s našimi humanized dizajn plavecké okuliare pre ženy.Mäkké silikónové rám zaisťuje pohodlný fit, zatiaľ čo s vysokým rozlíšením šošovky a anti-fog dokončiť poskytnúť rozšírenú podvodná zobrazenie.Získajte viac plávanie slobody bez nepohodlie s našimi okuliare.

Špecifikácia:

Názov: Dámske Okuliare Na Plávanie

Objektív Materiál: Polykarbonát

Rám Remienok: Silikón

Produkt farba: biela

Veľkosť produktu: o 18 cm/7.09 v dĺžke

Balenie zoznam:

Dámske Okuliare Na Plávanie *1

Nepremokavé zátkové chrániče sluchu*1 (pár)

Spona na nos*1

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Pohodlné Nosenie: S humanized dizajn a vyššie nepremokavé výkon, tieto plávanie okuliare znižujú tlak, okolo očí a sú vhodné pre rôzne tváre.Užite si kúpanie s vplyvom-odolný polykarbonátové šošovky, ktoré chráni vaše oči z vody a UV žiarenia.

2.Plná Ochrana: Poskytuje základné bezpečnostné pre vaše oči, naše ženské plávanie okuliare sú vybavené pružné a mäkké silikónové rám, ktorý nebude bolieť nosom, alebo zanechať stopy.To znamená, že si môžete vychutnať extra ochranu pri plávaní alebo po mori, surfovanie, s veľkosť, ktorá sa hodí pre všetky komfortne.

3.Vynikajúcu Viditeľnosť: Skúsenosti crystal-clear plávanie s týmito dámske okuliare!S vysokým rozlíšením UV ochrana, pozrite si časť vody s ostrými, živých detailov - ideálny na leto, noc, alebo vnútorné pláva.

4.Crystal No-fog Viditeľnosť: Naše ženské plávanie okuliare funkciu advanced anti-fog dizajn a špeciálne prevedenie, ktoré poskytujú vynikajúcu podvodná viditeľnosť, vedenie vaše vízie jasné a bez zahmlievaniu.

5.Flexibilné a Pohodlné: Naše ženské plávanie okuliare funkciu elastický popruh, ktorý umožňuje nastaviť dĺžku, aby sa zmestili vaše hlavy dokonale.Ľahký dizajn uľahčuje nosenie na dlhšiu dobu, zatiaľ čo pohodlné pracky zaručuje bezpečné nosenie.Plus, sú prenosné a ideálne pre cestovanie.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *