• Domov
  • Hodinky
  • 6Pcs Oceľové Hodinky Skrutkovače & 6Pcs Náhradné Vrtákov Súpravy pre Hodinár Odstrániť a Upraviť Opravu, Hodinky, Okuliare, Náradie

6Pcs Oceľové Hodinky Skrutkovače & 6Pcs Náhradné Vrtákov Súpravy pre Hodinár Odstrániť a Upraviť Opravu, Hodinky, Okuliare, Náradie

€23.16 €15.52
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Nástroje

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

[PROFESIONÁLNY SKRUTKOVAČ SET]Pre všetky Hodinky, Okuliare, Hodinky, Náramkov, Hodiniek Popruhy, Sledovať Kolíky a Príslušenstvo.Pomocou tejto Skrutkovač Kit pre Sledovať Kapela Odstránenie, Úprava Okuliarov, hodinkám, Pozerať sa na Jar Barov a Sledovať Kolíky.

[6 DIELNA SÚPRAVA OBSAHUJE] Flathead skrutkovač veľkosti 0.80 mm, 1.00 mm, 1.20 mm, 1.40 mm, 1.40 mm, 1.60 mm.Každý skrutkovač dodáva sa s náhradným niečo pre výmenu.

[PERFEKTNÝ DIZAJN]Zápästie A Štýl Skrutkovače majú Dokonale Vážený Pocit a VYSOKEJ KVALITY, Trvanlivosti.Silné kovové a Zrnitá Uchytenie Povrch je navrhnutý pre náročné používanie, zatiaľ čo je jednoduché na Kontakt.

Typ Položky: Hodinky Skrutkovač Opravy Nástroje Súpravy

Typ: Nástroje

Extra: sada nástrojov

Celý Veľkosť: 18.5x12cm

Navrhnuté špeciálne pre hodinárov, jewelers a jemné články.

Farba:strieborná

Materiál:Kov

Obsah Balenia:

6 x mini skrutkovač skupiny (s 6 náhradných vrtákov)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *