• Domov
  • Domáce Spotrebiče
  • Holiaci strojček Odstraňovač Elektrické Koberce Fuzz Vyžínače Oblečenie Cievky Nástroj pre Odstránenie LED Digitálny Displej Pre Trav

Holiaci strojček Odstraňovač Elektrické Koberce Fuzz Vyžínače Oblečenie Cievky Nástroj pre Odstránenie LED Digitálny Displej Pre Trav

€21.90 €16.64
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Holiaci strojček Odstraňovač Elektrické Koberce Fuzz Vyžínače Oblečenie Cievky Nástroj pre Odstránenie LED Digitálny Displej Pre Trav 1. LED Digitálny Displej - textílie holiaci strojček fuzz remover je jasne ukazujú zostávajúcej kapacity batérie a rýchlosť zariadenia na LED obrazovke.Úroveň nabitia batérie sa pohybuje od 0 do 100, môžete priamo vidieť zostávajúceho nabitia batérie, či je plnenie alebo použitie, ktoré je veľmi pohodlné a intuitívne.Poznámka: Keď sa na displeji úroveň nabitia batérie je menej ako 10, je potrebné ju nabiť.

2. Efektívne a Trvalé Žmolky Holiaci strojček pre Nábytok - Naše sveter žmolky odstraňovač prichádza s 3 rýchlosti nastavenia (I/II/III).Po prvé, táto tkanina žmolky pilulku holiaci strojček oka kryt má 3 veľkosti otvorov, ktoré je možné rýchlo vyčistiť vlasy loptičky rôznych veľkostí.Po druhé, v porovnaní s tradičné 3-listové čepele, sme vybaviť 5 ks hrdza-dôkaz 6-listové čepele, ktoré môžu výrazne zlepšiť efektívnosti práce tkaniny žmolky odstraňovač a uspokojiť potreby všetkých textílie povrchy.

3. Dvojitú Ochranu s Nasávacím Zariadení - Táto tkanina fuzz odstraňovač nabíjateľná je vybavený inovovanej verzii odnímateľný bionic honeycomb nehrdzavejúcej ocele veľké oká kryt s priemerom 70 mm.Mierny oblúk zmestí oblečenie a dodržiavajte bezpečnú vzdialenosť od frézy, hlavu, čím chráni látky pred poškodením.Ak oka kryt žmolky holiaci strojček stáva voľné alebo spadne, bude to prestať pracovať okamžite, aby sa zabránilo nebezpečenstvu alebo poškodenie textílie.

4. Typ-C, USB Nabíjateľné - Náš gauč textílie holiaci strojček a nepúšťa vlákna odstraňovač vstavané 1200mAh nabíjateľná veľkú kapacitu batérie.Vybavené Typ-C kábla, je možné účtovať priamo na notebooky, stolné počítače, mobilné napájacie zdroje, a auto nabíjačky, ktorý je veľmi pohodlný.

5. Vhodný pre Väčšinu Tkaniny - Tento prenosný elektrický gauči žmolky remover pre oblečenie je tak pohodlnejšie na prepravu, ktorá môže byť použitá na cestovné, alebo doma.Je vhodný pre svetre, šaty, vlnené kabáty, gauč, vankúše, prikrývky, ponožky, textílie, nábytok a pod., čo výrazne zlepšuje našu kvalitu života.

Farba:Zelená

Materiál:ABS+Kov

Veľkosť:7.6x8x21.5cm

Obsah Balenia:

1 * hosť

1 * nôž net

1 * usb kábel

1 * kefa

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *