• Domov
  • Kuchyňa,Jedáleň & Bar
  • Silikónové Dráha Proti Sklzu Kolo Pohára Placemat Dráha Tepelne Odolné Silikónové Kolo Piť Mat Pohár Kuchynské Pomôcky Príslušenstvo

Silikónové Dráha Proti Sklzu Kolo Pohára Placemat Dráha Tepelne Odolné Silikónové Kolo Piť Mat Pohár Kuchynské Pomôcky Príslušenstvo

€5.54 €2.77
Na sklade

  • Funkcia - Eco-priateľský
  • Materiál - Silikónové
  • Číslo Modelu - Silikónové Dráha
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Tvar - Kolo
  • Štýl - Klasický Štýl
  • Tabuľka Dekorácie A Príslušenstvo Typ - Rohože & Podložky

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Silikónové Dráha Proti Sklzu Kolo Pohára Placemat Dráha Tepelne Odolné Silikónové Kolo Piť Mat Pohár Kuchynské Pomôcky Príslušenstvo

Odrážky:

1.Bezpečné a Neškodné: Vyrobené špičkovou silikónový materiál, ktorý nie je ľahko deformovať a neobsahuje žiadne škodlivé látky, naše dráhy sú mäkké a odolné, na dlhodobé používanie.

2.Univerzálny Účely: Štít pracovnú plochu z horúci nápoj škody s týmito tepelne izolované silikónové dráhy.Ideálny pre použitie v domácnostiach, dorms, hotely a reštaurácie, ktoré ponúkajú účinnú ochranu pre váš nábytok.

3.Pútavý Dizajn: Tieto silikónové tácky pridať dotyk teplo do vášho života s ich elegantný farbu a jemnú textúru.Sú koordinované s rôznymi domov štýly a oživiť váš stôl.

4.Rozkošný Dizajn: Tieto silikónové tácky funkcie roztomilý a legrační karikatúra mačka vzory, ktoré milovala najviac ľudí.Pridať dotyk zábavy a whimsy na váš stôl nastavenie a aby vaše hostí úsmev.

5.Bohaté Funkcie: Tento silikónové dráha je skutočne univerzálny doplnok do vášho domu, ktoré slúžia ako pohodlné šálku čaju mat alebo kávy mat hoci aj zdvojnásobenie ako dekor kus.S jeho multifunkčného dizajnu, môže byť použitý aj ako úložný mat.Plus, udržuje ju čistú je hračkou - stačí opláchnuť vodou!

Popis:

Chránia váš nábytok v štýle s náš elegantné farebné silikónové piť dráhy.Bezpečné a neškodné, sú ideálne ako káva mat a miloval najviac ľudí!Tepelne izolované dizajn zaisťuje žiadne ďalšie škvrny alebo zmätky.Aby vás teraz!

Špecifikácia:

1. Názov Výrobku: Silicone Dráha

2. Produkt Materiál: Silikón

3. Produkt Farba: Oranžová, šedá, ružová

4. Veľkosť produktu: 9 cm/3.54 v (cca.)

5. Hmotnosť výrobku: 15 g (cca.)

Balenie Zoznam:

1 * Silikónové Dráha

Poznámky:

1. Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, môže byť farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť chyba vo veľkosti výrobku.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *