• Domov
  • Fitnes A Posilňovňa
  • Jóga Bloky Peny Soft Non-Slip Jogy Bloky Joga Blok, Strečing Bloky Pre Jogy Všeobecné Fitness Pilates Strečing A Tonizujúcich

Jóga Bloky Peny Soft Non-Slip Jogy Bloky Joga Blok, Strečing Bloky Pre Jogy Všeobecné Fitness Pilates Strečing A Tonizujúcich

€2.07 €0.87
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Funkcie:

Dokončiť Všetky Vaše Predstavuje Bezpečne: Ideálne pre Začiatočníkov Jogy chcú stavať flexibilitu.

Non-slip jogy bloky sú ideálne pre stredne pokročilých alebo pokročilých jogíni, ktorí si chcú vyskúšať nové a náročné joga.

Naše fitness bloky budú aj naďalej poskytovať podporu a kĺzaniu počas sweatiest jogy relácie.

Tieto ľahké podporu penové bloky sú vyrobené z odolného penového a sú vybavené protišmykovým povrchom a skosený okraje pre jednoduché uchopenie.

Názov produktu: jogy tehla

Materiál: EVA

Hmotnosť: 120 g

Farba: svetlo modrá, tmavo modrá, ružová, fialová

Rozmery: 23 cm L x 15 cm W x 7,5 cm H / Hmotnosť: 120 g, Farba: Svetlo Modrá, Tmavo Modrá, Ružová, Fialová.

Rozmery: 23 cm L x 15 cm W x 7,5 cm H

Zoznam Produktov

1*jóga tehly

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Prispôsobiť Svoju Pružnosť] vyzýva na zachovanie perfektné zarovnanie na bezpečnú podporu a úpravu predstavuje pre vaše úroveň flexibility, pena jogy bloky môžu byť umiestnené na ruky, nohy, alebo pod sedadlo (počas meditácie).

2.【High-kvalitný Materiál] vyzýva Aj vtedy, ak používame ju na dlhú dobu, to nie je ľahké byť deformované alebo poškodené.Vyrobené z odolného penového tieto ľahké podporné jogy tehly funkciu protišmykové a skosený okraje pre jednoduché uchopenie.

3.【Humanized Dizajn] vyzýva Ho môžu byť použité na ľubovoľnej strane, ktorá vám ideálne výšky.Strečing blokuje Naše fitness bloky budú aj naďalej poskytovať podporu a kĺzaniu počas sweatiest jogy coures.

4.【Ideálny Pre Väčšinu Joga] vyzýva Na tie nové jogy, ktorí chcú prax, flexibilita, jóga bloky sú ideálne.Jóga lekárov, ktorí sú stredne pokročilých alebo pokročilých a chcú vyskúšať nové, náročné pozície by mali používať non-slip jogy bloky.

5.【Bez námahy Vyčistiť] vyzýva Môžeme uterák suché alebo jednoducho suchý vzduch.Jednoducho utretie Výkon bloku s vodou po praxi, alebo ak potrebujete ďalšie čistenie, použite mydlo a vodu zmesi.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *