• Domov
  • Domáce Spotrebiče
  • 800W Mini Ohrievač pre Domáce Malé Kúpeľňa, Kúrenie Fanúšikov na Stenu PTC Keramická Elektrické Kúrenie s Diaľkovým ovládaním pre Domácnosť

800W Mini Ohrievač pre Domáce Malé Kúpeľňa, Kúrenie Fanúšikov na Stenu PTC Keramická Elektrické Kúrenie s Diaľkovým ovládaním pre Domácnosť

€37.73 €6.91
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - chcyus

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Funkcia:

1. Nástenné Osobný Priestor Ohrievača: Tento 800 watt energeticky úsporné nástenné ohrievača je priamo vložený do steny, ktorá nezaberá priestor na všetkých, transformácia každého studeného miesta na teplé a pohodlné miesto.

2. Prispôsobený Kúrenie: Vybavený digitálny LED displej a nastaviteľný termostat, ktorý dokáže presne kontrolu teploty od 60 do 90 stupňov Celzia, a sú vybavené 12-hodinový programovateľný časovač.

3. Keramické Kúrenie: kúrenie prevádza studeného vzduchu do upokojujúce teplo.Využíva pokročilé keramické technológie, aby vlhkosť vo vzduchu a zabrániť suchosť, svrbenie a podráždenie pokožky.

4. Bezpečnosť, Pokoj a Úspory Energie: ohrievač má vstavané bezpečnostné funkcie, ako je napríklad vedenie shell v pohode a automaticky vypína.Jeho tichá prevádzka vám pomôže relaxovať, alebo spať bez toho aby bol narušený.

5. Použitie Kedykoľvek a Kdekoľvek: Tento prenosný stenu priestor ohrievača je veľmi vhodný pre chladných miestnostiach, ako sú spálne, hra izby, obývacej izby, pivníc, kancelárií, garáže, atď.

Špecifikácia:

Menovitý výkon: 800W

Menovité napätie: 220V

Veľkosť: Cca 13.5x12x10cm/5.31x4.72x3.93inch

Farba: Sivá, Zelená, Modrá

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

package zoznam:

1 x Elektrický Ohrievač

1 x Diaľkové ovládanie

4 Recenzia na Produkt

  • Author

    Čo hovno nezastaví, to nedáva tepla je vyhadzovanie peňazí nie nákupu

    Zákazník - 2024-01-19

  • Author

    Nemal mi poslať EÚ zástrčku, musel som ho vrátiť a dali mi vrátenie peňazí

    Zákazník - 2024-01-12

  • Author

    To je celkom pôsobivé tepla, ktorý sa objavil som spokojný so svojím nákupom a jeho veľkosť je ľahký na cestu Ďakujem odporúčam

    Zákazník - 2024-01-19

  • Author

    Veľmi pekné zariadenie, dobre zabalený funguje dobre som veľmi spokojný

    Zákazník - 2024-01-20

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *