• Domov
  • Perá, Ceruzky & Písanie Dodávky
  • Utrite Označenie Pero Pravidelné A Vymazateľné Dot Značky Umývateľný Vymazateľné Sfarbenie Perá Pre Batoľa Umelecké Aktivity, Pravidelné Dot Značky

Utrite Označenie Pero Pravidelné A Vymazateľné Dot Značky Umývateľný Vymazateľné Sfarbenie Perá Pre Batoľa Umelecké Aktivity, Pravidelné Dot Značky

€16.57 €11.60
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Tieto značky prísť v 8 žiarivé farby, zabezpečiť, aby každý predstavivosť môže byť uvedená do života.Ľahko čistia, sú ideálne pre predstavivosť, ktorá nemôže byť obsiahnuté.

Špecifikácia:

Názov: Umývateľný Dot Značky

hmotnosť:

Veľkosť produktu: (cca.)13*3.4 cm/5.12*1.34 palcov

Špecifikácie: 8 ks / box

Balenie Zoznam:

1 box* Umývateľný Dot Značky (8 kusov)

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Užívateľsky Prívetivé: S umývateľný dot značky, môžete premeniť akýkoľvek kancelársky papier do živej plátno.Tieto značky sú pripravené na použitie a je ideálny pre pridanie bodky farba na vaše umelecké projekty.Prichádzajú v 8 žiarivé farby, ktoré sú ľahko zmyť z pokožky a oblečenia.

2.Ľahko Čistiteľný: Naše umývateľný dot značky poskytujú neporiadok-bezplatné maľovanie relácie, vďaka svojej dot design, ktorý riadi maľovanie a zabraňuje krvácaniu.Vody-na základe vzorca zabezpečuje jednoduché čistenie mimo ruky, oblečenie, a povrchy, zabezpečenie plynulej tvorivé skúsenosti.

3.Bezpečné Použitie: Naše umývateľný dot markery sú vytvorené s špeciálne navrhnutý a pitnej vody-na základe vzorca pre malé ruky.Nechajte svoje dieťa preskúmať ich tvorivosť bez starostí.Značky sú vyrobené na zlepšenie tvar uznanie a ľahko sa čistí: ideálne pre bezproblémové zábavu.

4.Viacnásobné Použitie: Podpora tvorivosti a predstavivosti, náš umývateľný dot markery sú ideálne pre podporu detí umeleckého prejavu.Vytvoriť dot obrazy a dot-k-dot aktivity na hodiny zábavy, zatiaľ čo zlepšenie jemnej motoriky, hand-eye koordináciou a farbu uznanie.

5.Podporovať bude Nápadité: Naše umývateľný dot značky podnietenie tvorivosti a nápadité vyjadrenie ich ľahký-k-použitie zaoblené hubky tip.Ideálny pre zlepšenie hand-eye koordináciou, deti sa môžu bez námahy vytvárať krásne umelecké diela a predstavte si, čo chcú.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *