• Domov
  • Meranie A Analýzy Nástrojov
  • Zrkadlo na líčenie make-up Zrkadlo 10X Zväčšiť So Svetlami A Prísavky&Easy je Inštalácia 360 Otočná Dual-Používať Nabíjateľné/Batérie

Zrkadlo na líčenie make-up Zrkadlo 10X Zväčšiť So Svetlami A Prísavky&Easy je Inštalácia 360 Otočná Dual-Používať Nabíjateľné/Batérie

€15.98 €11.82
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - FGHGF

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

1. Osvetlené make-up Zrkadlo s Zväčšenia: Nájsť spôsob, ako zvýšiť detaily, jedinečné a precízne make-up proces.Naše 10x kompaktný zrkadlo je dodávaný s 360-stupňový otočný kĺb na pomoc si prezrieť svoj make-up z rôznych uhlov, takže sa môžete cítiť priamo na váš dokonalý sofistikovanosť.

2. Tri svetelné režimy: Toto zrkadlo na líčenie má teplé, prírodné a bielej farby, ideálny pre make-up kedykoľvek počas dňa.Vybavený heavy-duty prísavky, ktoré pevne držia ľahko na akýkoľvek hladký povrch, je to najlepší prostriedok na vytváranie ohromujúci dokončiť.

3. Nastaviteľný Jas: Naše 360-stupňové otáčanie zrkadlo s nastaviteľný jas tlačidlo môže poskytnúť vám perfektné intenzita svetla, ktoré potrebujete na dosiahnutie svojich cieľov.Každé oko je iný a my vieme, že; to je dôvod, prečo sme vyvinuli na to, aby vyniknúť a získať prácu.

4. 10x unikátny Magnifying Glass: Jeden z najlepších častí naše zrkadlo na líčenie, je to, že prichádza s 10x lupu, ktorá je nutné, ak chcete vytvoriť jemné detaily a presné make-up.To bude tiež automaticky vypne po 30 minút, takže si nezabudnite zhasnúť svetlá, keď je úroveň nabitia batérie nízka, keď idete von.

5. Tento produkt môže byť použitý aj ako nabíjateľnú batériu a batériu.Upozorňujeme, že dodania produktu zahŕňa plnenie dátový kábel, ale neobsahuje batériu.Batéria model je 3*AAA(Bez)

veľkosť: 175 x 125 mm

Materiál: ABS

farba: biela

Obsah Balenia:

1 x zrkadlo

1 x dátový kábel

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *