• Domov
  • Nábytok
  • Kolo Stoličky Nohu Chrániče Zníženie Hluku Silikónové Obaly Na Nábytok Nohy Nábytok, Príslušenstvo Pre Knižnice Spálňa Študovňa

Kolo Stoličky Nohu Chrániče Zníženie Hluku Silikónové Obaly Na Nábytok Nohy Nábytok, Príslušenstvo Pre Knižnice Spálňa Študovňa

€2.84 €1.99
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Dyha

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Chrániť vaše podlahy pred poškriabaním a scuffs s týmito kolo stoličky nohu chrániče.Funkciu anti-slip častice na dne, aby ich bezpečne na svojom mieste, a nevyžadujú žiadne rezanie.Tieto chrániče sú vhodné pre všetky druhy dekorácie štýly a môžu byť použité v akejkoľvek miestnosti, zo spálne do obývačky.

Špecifikácie:

Názov: Okrúhle stoličky chrániče nôh

Materiál: Silikón

Vonkajší rozmer výrobku: (cca.)4.2*5*3.3 cm/1.65*1.97*1.3 palcov

Vhodný pre okrúhle nohu priemer: (cca.)4.2-5 cm/1.65-1.97 palcov

Balenie Zoznam:

4pcs*Okrúhle stoličky chrániče nôh

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Inovatívny Dizajn: Vyrobené s odolného a mäkkého silikónového materiálu, tieto chrániče sú ľahko čistiteľné a pevne zachytiť na svojom kresle, nohy, aby sa zabránilo hluku a škrabance, že váš domov, dlho-trvajúce zvýšenú ochranu.

2.Tichý Dizajn: Tieto stoličky nohu poschodí sú chrániče nárazov a odolný proti opotrebeniu, ktorý môže efektívne znížiť hluk spôsobený pohybom nábytok.Praktický dizajn sa hodí najviac kolo stoličky nohy a zabraňuje škrabancom na poschodí.

3.Podlahy Ochrany: Naše Silikónové Obaly pre okrúhle stoličky nohu chrániče poskytujú absolútne najlepšiu ochranu pre vaše drevené podlahy.Bez námahy, bez inštalácie, rezanie a rezanie, len sklzu ich zapnutie a vypnutie s ľahkosťou.Udržiavať vaše podlahy hľadá nové a poškriabaniu-zadarmo.

4.Poschodie-Priateľskosť Záruka: Strážiť vaše podlahy a nábytok pred poškriabaním a scuffs s týmito kolo stoličky nohu chrániče.Vhodné pre všetky dekor štýl, svetlé a roztomilé silikónové obaly sú ideálne príslušenstvo pre pridanie štýl a šarm na svoje stoličky.

5.Multi-Účel Obrany: Kryt stoličky nohy medzi 1,65-1.97 v a chrániť vašu podlahu pred škrabancami s našimi kolo nohu chrániče vyrobené zo silikónu.Vhodné pre rôzne nastavenia vrátane štúdia izby, spálňa, škôlky, obývacej izby, knižnice a spálne.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *